Atelier incubator 107: Atitudine la altitudine, introducere în echipament montan

de:
06 feb. 2013
1 Afișari
Atelier incubator 107: Atitudine la altitudine, introducere în echipament montan

Atitudine la altitudine: introducere în echipament montan

 

Ce?

 

Cel mai bun prieten al omului pe munte este echipamentul. Rucsacul, bocancii și busola sunt doar câteva exemple de piese de echipament care pot influența în mod decisiv soarta unei drumeții/ture montane și importanța lor este maximă. Despre toate acestea, despre diverse tipuri de echipament, adaptate diverselor tipuri de expediții/drumeții și nevoilor călătorului (echipament pentru expediții pe timp de vară, echipament pentru ture și expediții pe timp de iarnă, pentru altitudini mari) vor vorbi Moldo și „meșterii” săi în cadrul atelierului.

Cu cine?

 

Marius Irimia, mult mai cunoscut drept „Moldo”, este președintele Asociației Pathos și instructor principal în cadrul Școlii de Munte Pathos, pe care le-a fondat împreună cu alți 4 prieteni, în urmă cu 7 ani de zile, din dorința de a integra mase largi de tineri în practicarea și promovarea ecologiei și turismului. Medic specialist în medicina de familie, cu competențe de medicină de urgență, Moldo are o experiență montană de 15 ani – 15 ani de performanță, pasiune și prietenie.

 

Când, unde?

În mansarda incubator107, pe Str. Traian, nr. 107.

 

Duminică, 10 februarie 2013 de la 12:00 la 14:00

 

Cum?

 

Înscrierea la atelier se face online. Intră pe site-ul www.incubator107.com, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru întreg atelierul.

Cookies