Atelier incubator 107: Atitudine la altitudine: aplicația practică la Diham/Curmătura

de:
06 feb. 2013
0 Afișari
Atelier incubator 107: Atitudine la altitudine: aplicația practică la Diham/Curmătura

Atitudine la altitudine: aplicația practică la Diham/Curmătura

 

Ce?

 

Pentru că în natură ne simțim acasă, ne simțim liberi, plini de energie și creativi, pentru că în natură se leagă prietenia și se naște pasiunea, vă invităm la o drumeție, o aplicație practică marca Pathos, la Diham/Curmătura (în funcție de condițiile meteo), în care să evadați din oraș și să luați altitudine alături de noi. Cum suntem obișnuiți, ajungem sus în simpatic monom, dar nu putem sta potoliți: ne jucăm serios de-a „orientarea”, facem un treasure-hunt, joculețe de echipă, facem geno cât cuprinde și mai ales învățăm: cum se face cortul și cum se desface, cum stă treaba cu sacul de dormit, cum rămânem teferi și sănătoși în orice situație și mai ales învaățăm că atitudinea bate altitudinea. Toate astea sunt parcă mai frumoase când se termină în acorduri de chitară, la căldura focului din cabană, înconjurați de prieteni. Te așteptăm cu Pathos la o ieșire plină de ADRENALINĂ!

 

Cu cine?

În 7 ani de zile, Asociația Pathos a reușit să se facă remarcată ca un actor activ în domeniul eco-turistic, cea mai cunoscută substructură a sa fiind Școala de Munte Pathos. Școala Pathos este principalul proiect al asociației și anual reușește să atragă sute de elevi, inițiindu-i în tainele muntelui, ecologiei și turismului și formându-i în spirit ecologic, cu dragoste pentru natură și sport. Pasiunea e cuvântul ce ne definește, pentru că doar din pasiune iau naștere lucrurile extraordinare.

 

 

Când, unde?

La Diham/Curmătura

Sâmbată, 16 februarie 2013

și

Duminică, 17 februarie 2013

 

Cum?

 

Înscrierea la atelier se face online. Intră pe site-ul www.incubator107.com, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 

Costurile drumeției vor fi transmise în funcție de numărul de participanți.

Cookies