Atelier de terapie prin râs: Starea de bine si alegerea schimbarii comportamentului

de:
05 iun. 2013
3 Afișari
Atelier de terapie prin râs: Starea de bine si alegerea schimbarii comportamentului

Din iunie, atelierele de terapie prin ras imbraca o forma noua, mai complexa in care se va aborda in profuzime necesitatea veseliei in viata noastra. Centrul Mandarin pune la dispozitie Atelierul Veselie alcatuit din 4 etape, interconectate, unde vom invata impreuna cum e cu starea de bine, cu capacitatea sau incapacitatea de a ne bucura de viata.

Starea de bine si alegerea schimbarii comportamentului.

Ce e bucuria pentru tine? Vom desena, vom face exercitii vesele, vom invata cum putem folosi rasul ca vindecare. Vom rade pe saturate.

 

In luna iunie, Atelierul Veselie continand participarea la cele 4 ateliere (pe 6, 13, 20, 27 iunie) este 150 de RON. La achizitionarea Atelierului Veselie va oferim gratuit participarea la prima sedinta de SMILIG GYM, in data de 14 iunie, orele 19.00. Smiling Gym cuprinde elemente de gimnastica, dans, stretching si va invita sa va imbunatatiti forma fizica prin exercitii vesele, amuzante care prin productia de endorfine din sange asocitata cu miscarea, va garanteaza bucuria, starea de bine si multumirea sufleteasca.

 

Inscrierile au inceput si se vor face in ordinea primirii solicitarilor la [email protected]

 

Cookies