Atelier special de distracţie şi sărbătorit

de:
18 feb. 2013
0 Afișari
Atelier special de distracţie şi sărbătorit

Doamnelor si (de ce nu?) domnilor,

Sunteti disponibili Joi seara?:) Va invitam la atelier special de terapie prin ras care va imbina distractia, rasul si buna-dispozitie cu sarbatorirea zilei de 8 Martie. Veti avea ocazia sa socializati, sa cunoasteti oameni noi, sa va distrati, sa dansati, sa radeti si sa va bucurati de momentele pregatite cu drag pentru voi de Centrul de Terapie prin Ras Mandarin. Luati cu voi o tinuta lejera si de restul ne ocupam noi!

Atelierul va avea loc la Pensiunea Casa Mica (str Petre Popovat, nr 76, statia de
metrou Petrache Poenaru), orele 19.00 – 21.00. Costul participarii este de 45 RON.

Intrucat locurile sunt limitate, inscrierile se vor face in ordinea primirii solicitarilor la [email protected].

Asadar, va asteptam cu drag Joi 7 Martie, orele 19.00, sa petrecem impreuna o seara dinamica, amuzanta in care vom impleti jocurile si distractia cu gustari duuulci si surprize pe masura!

invitatie

Virtutile curative ale rasului sunt bine-cunoscute inca de pe vremea cand bufonii erau angajati la curtea regala pentru a bine-dispune regii si curtenii. Rasul ne aduce sanatate psihica si fizica si nu in ultimul rand, ne ofera ocazia de a fi autentici. Tu cand cand ai ras ultima oara pe saturate?

Beneficiile rasului sunt nenumarate: antrenarea muschilor faciali, imbunatatirea circulatiei sanguine, cresterea aportului de oxigen in sange, cresterea nivelului endorfinelor, stimularea imunitatii, intarirea musculaturii abdominale. Din punct de veredere psihic rasul imbunatateste starea de spirit, reduce nivelul de stress, relaxeaza.

 

Cookies