Atelier de sculptat în dovleci pentru copii, vineri, la Muzeul Antipa din București. De unde e materia primă și costa biletul

27 oct. 2022
234 Afișari
Atelier de sculptat în dovleci pentru copii, vineri, la Muzeul Antipa din București. De unde e materia primă și costa biletul
Atelier de sculptat în dovleci pentru copii, vineri, la Muzeul Antipa din București. De unde e materia primă și costa biletul / Sursă foto: Pexels

Mai este puțin și vine Halloween-ul și cu toate că sărbătoare nu este una specific românească, tot mai multe instituții încep să organizeze activități distractive atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Una dintre aceste instituții este Muzeul Antipa care a pregătit vineri, 28 octombrie 2022, ateliere de sculptat dovleci -cu personalitate- pentru copii.

Atelier de sculptat dovleci la Muzeul Antipa din București

Copiii se află în vacanță săptămâna aceasta, iar pentru ca au timp liber un atelier de sculptat în dovleci poate fi o activitate recreativă și artistică perfectă să le umple timpul. Un astfel de eveniment va avea loc mâine la Muzeul Antipa din București.

Muzeu Antipa le propune copiilor din Capitală să folosească dovlecii și pentru distracție, pe lângă rețetele delicioase în care aceștia sunt ingredientul principal.

Astfel că, dovlecii, mai mici și mai mari, vor fi transformați în felinare drăguțe și vor fi decorați cu elemente naturale.

Activitatea va avea loc în Sala Atelier a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”. Aceasta se va desfășura între orele 11:30 și 12:30.

Evenimentul se adresează copiilor între 8 și 12 ani

Muzeul Antipa a anunțat că la acest eveniment vor putea participa copiii care au vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Ei sunt îndemnați să își folosească imaginația și dibăcia pentru a crea cele mai frumoasă sculpturi în dovleci.

Materialele necesare acestui atelier vor fi puse la dispoziția participanților de către muzeu. Pe lângă asta, cei ce vor lua parte la eveniment vor pleca acasă cu kitul de sculptat și de creație.

Specialiștii muzeului le vor prezenta celor mici lucruri interesante despre dovleci. Formă, culoare, părți comestibile și alte informații utile și fascinante.

Iată care sunt preturile pentru participarea la acest atelier:

  • 100 de lei/copil,
  • 160 de lei/pentru doi frați.

Înscrierea copiilor se face prin ACEST formularul. Limita este de 15 locuri/grupă.

La finalul atelierului, atât cei mici, cât și însoțitorii lor vor avea parte de o vizită la muzeu. Aceștia vor admira gratuit expoziția permanentă de la Antipa.

Cookies