Atelier de Branding intern si imagine de sine

de:
28 iun. 2012
0 Afișari
Atelier de Branding intern si imagine de sine

Fundatia Calea Victoriei organizeaza din, 9 iulie, ora 19.00, Atelierul practic de Branding personal si autopromovare, care se adreseaza tututor celor care doresc sa-si dezvolte abilitatea de a comunica, si de a se autopromova in mediile in care acestia activeaza.

Lector Iulia Bertea este trainer autorizat CNFPA, si are peste 10 ani de experienta in marketing, promovare si comunicare.

Se spune ca nu poti vorbi bine in public daca nu gândesti bine in privat. Tot asa, nu poti oferi lumii cea mai buna versiune a ta daca nu inveti sa gestionezi modul in care dialoghezi cu tine insuti si in care iti reprezinti realitatea. A devenit aproape un cliseu ideea ca nu evenimentele in sine te afecteaza, ci felul in care le interpretezi si te raportezi la ele – dar stii cu adevarat cum sa stapânesti acest joc interior al gândurilor si emotiilor?

Atelierele din seria Branding intern si imagine de sine au fost concepute pentru a te ajuta sa gasesti resurse interne pentru automotivare, sa-ti alegi starile cele mai adecvate contextelor in care actionezi si sa intelegi ca detii „drepturi de autor” pentru ceea ce gândesti si pentru scenariul pe care ti-l proiectezi zilnic pe ecranul mintii. Ele combina in mod echilibrat teoria din diverse domenii (Programare Neuro-Lingvistica, neurostiinte, religii orientale, sociologie etc.) cu exercitiile practice de autocunoastere si remodelare a tiparelor proprii de gândire.

Principalele teme abordate in cadrul celor cinci sedinte interactive, sunt:

Sedinta 1 (9 iulie). Imaginea de sine. Convingeri limitative si convingeri constructive.

Sedinta 2 (10 iulie). Frica si metaprogramele. Modul in care privesti lumea ESTE lumea ta.

Sedinta 3 (11 iulie). 3 principii de igiena mentala si emotionala, de la filozofia zen pâna la confirmarile neurostiintelor:

Sedinta 4 (12 iulie). Obiceiurile de gândire si automotivarea pentru schimbarea de durata.

Sedinta 5 (13 iulie). Vointa, emotia si imaginatia – instrumentele tale pentru un film personal de Oscar.

Cursul poate fi urmat ca o aprofundare a atelierelor de branding personal sau ca experienta de sine statatoare, de catre cei care doresc sa se cunoasca mai bine si sa isi redefineasca imaginea pe care o ofera celorlalti in interactiunile zilnice.

Lector: Iulia Bertea.

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):225 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei

Inscriere la [email protected]

Cookies