ȘTIRI

Atelier ~ Cum ne (re) scriem povestea de viata

In acest curs, care are o componenta preponderent practica, ne propunem sa va oferim cateva instrumente simple cu care putem analiza de ce si cum se intampla lucrurile in viata noastra.

Cu ajutorul lor ne vom putea dezvolta capacitatea de a ne intelege mai bine pe noi insine, de a interactiona cu oamenii din viata noastra si de a construi relatii autentice, bazate pe satisfacerea nevoilor noastre reale.

Asa cum spunea Eric Berne, fondatorul scolii de Analiza Tranzactionala (o teorie explicativa a personalitatii si un sistem psihoterapeutic dedicat dezvoltarii si schimbarii personale) cu totii avem in noi un potential pe care nu il folosim la intreaga capacitate din cauza deciziilor pe care le luam in copilarie, ca raspus la mediul exterior.

Cu cat intelegem mai bine ce ne determina modul de a gandi, simti si  actiona, cu atat vom putea sa descoperim in noi resurse neexploatate.

Metaforic vorbind, chiar daca putem invata sa traim confortabil in pielea de broscoi, evolutia autentica inseamna sa gasim o cale prin care sa redevenim printi sau printese.

Pe parcursul celor cinci module vom descoperi impreuna:

1. Cum sa cerem si sa oferim recunoastere noua si celor din jur?

2. Cum sa ne folosim starile interioare in comunicare pentru a avea impact si a reduce tensiunea si conflictul?

3. Cum sa ne gestionam energia interioara?

4. Cum sa stabilim granite sanatoase in interactiunile cu ceilalti?

5. Cum sa fim constienti de felul in care ne scriem povestea de viata si de modul in care gasirea de noi optiuni ne poate ajuta sa o rescriem?

Vom crea impreuna un mediu placut, dinamic, creativ si experiential, folosind exercitii, chestionare si discutii libere.

Va asteptam cu drag sa va descoperiti potentialul si sa reinvatati sa va traiti viata cu energie pozitiva si bucurie.

 

 

Lector: Anca Coman, Traian Bossenmayer

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 225 ron

Locul desfasurarii: Fundatia Calea Victoriei

Inscriere: contact@victoriei.ro.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button