Atât de frig nu a mai fost de aproape 90 de ani, la începutul lui octombrie! Prognoza meteo

de:
02 oct. 2013
0 Afișari
Atât de frig nu a mai fost de aproape 90 de ani, la începutul lui octombrie! Prognoza meteo

Capitala scapă miercuri de ploile abundente. Mai cad câţiva stropi peste zi, dar este rece, vântul suflă susţinut şi temperatura abia dacă urcă la 8 grade.

Vremea va fi în continuare deosebit de rece în ziua de joi. Cerul va prezenta unele înnorări şi trecător vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade.

Vremea se va menţine deosebit de rece, cu precădere noaptea şi dimineaţa, vineri în Capitală. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade,

Weekendul anunţă o uşoară ameliorare a vremii. Dar, deşi temperaturile vor creşte uşor în toată ţara, vremea se va menţine mult mai rece decât în mod obişnuit. Cerul se înseninează. Mai plouă izolat doar în regiunile estice. Vântul va sufla mai hotarat în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 7…8 grade şi 15 grade în sud-vest, dar nopţile sunt extreme de reci, cu valori între -1 şi 7 grade, chiar mai scăzute în depresiuni, până în jurul valorii de -5 grade. Local se va produce brumă, iar în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

La munte episodul de iarnă timpurie continuă, dar cu vreme ce se ameliorează. Cerul va fi mai mult noros şi mai ales în prima parte a zilei mai cad precipitaţii, predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare, pe arii destul de extinse în Carpaţii Meridionali şi pe areale mai restrânse în celelalte masive. Vântul scade în intensitate, dar vorbim şi despre temperaturi mai mici decât marţi, informează romaniatv.net.

Citește și Record de frig în Capitală: Temperaturi ce nu au mai fost atinse din 1929

Cookies