Atacatorul lui Jean Sasu, unul dintre patronii Nuba, a fost identificat de polițiști. Bărbatul, cetățean străin, a părăsit țara

21 apr. 2023
5307 Afișari
Atacatorul lui Jean Sasu, unul dintre patronii Nuba, a fost identificat de polițiști. Bărbatul, cetățean străin, a părăsit țara
Atacatorul lui Jean Sasu, unul dintre patronii Nuba, a fost identificat de polițiști. Bărbatul, cetățean străin, a părăsit țara | Sursă foto: Captură-Observator

Bărbatul ce l-a atacat pe Jean Sasu, unul dintre patronii locului Nuba din centrul Capitalei, a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Atacatorul nu este român.

Atacatorul lui Jean Sasu a fost identificat

Bărbatul ce l-a atacat joi, 20 aprilie 2023, pe Jean Sasu, unul dintre patronii localului Nuba a fost identificat de polițiști, conform informațiilor transmise de Antena 3 CNN. Se pare că acesta ar fi un cetățean străin, care a reușit să părăsească teritoriul României seara trecută.

Surse apropiate anchetei au transmis că polițiștii au reușit să identifice atât hotelul în care atacatorul a fost cazat pe perioada șederii în țară, cât și mașina închiriată de acesta pentru a se putea deplasa prin oraș.

Se pare că atacul ar fi fost premeditat, bărbatul fiind observat pe terasa loculului și în zilele de dinaintea acestuia. El a iești în evidență deoarece îl filma pe patronul înjunghiat.

Cei doi nu au avut nici o interacțiune înaintea atacului

Atacul a avut loc ieri după amiază pe terasa plină de clienți a localului din Dorobanți. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum bărbatul stă la o masă și, în momentul în care Jean Sasu iese din local și trece pe lângă el, acesta merge ușor în urma lui, cu un cuțit în mână, apoi în înjunghie brusc.

Poliția Capitalei a fost sesizată în jurul orei 15:00, printr-un apel la numărul de urgență 112:

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției care au identificat un bărbat ce prezenta leziuni, fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Persoanele aflate în local au transmis că cei doi nu au avut nici o altercație sau o discuție înaintea atacului. Imediat după incident, atacatorul a fugit de la fața locului.

Cookies