ARHIVA B365

Atacatorul din Militari, tatăl şi surorile sale, trimişi în judecată

Dosarul, în care cei cinci sunt acuzaţi de vătămare corporală, urmează să fie judecat de magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti. Cei cinci sunt acuzaţi de vătămarea corporală. Primul termen din dosar a avut loc în 20 februarie, urmând ca familia Chiriţă să fie adusă din nou în faţa instanţei în 24 februarie, scrie realitatea.net.

Mihai Chiriţă – cel care, în 23 noiembrie 2013, a tras cu un pistol cu bile în faţa unui hipermarket din cartierul bucureştean Militari, rănind trei persoane – se află în detenţie din 25 noiembrie 2013, când Curtea de Apel Bucureşti a admis propunerea de arestare formulată de procurori.

Două dintre surorile lui Chiriţă, dintre care una de profesie avocat, nu au vrut să stea la coadă la magazin şi au solicitat ajutorul unor rude, după ce au intrat în conflict cu alte persoane, în seara zilei de 23 noiembrie 2013, potrivit directorului adjunct al Poliţiei Capitalei, Marius Mihai Voicu.

Ulterior, în afara hipermarketului Cora Militari, fratele lor a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane, printre care o tânără de 23 de ani, care şi-a pierdut un ochi. De asemenea, doi bărbaţi au fost răniţi şi transportaţi la spital. Mihai Chiriţă, care a fugit de la locul faptei, s-a predat în 24 noiembrie 2013, în jurul orei 17.00, la Secţia 20 de Poliţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button