ARHIVA B365

Atacați noaptea, în propria casă, de tâlhari: trei atacatori reținuți

Ajunşi în scurt timp la faţa locului, poliţiştii au luat legătura cu reclamanta care a declarat că, în jurul orei 00.20, în timp ce dormea împreună cu un bărbat de 78 de ani, imobilizat la pat din cauza sănătăţii şi pe care îl are în îngrijire, în locuinţă ar fi intrat doi bărbaţi, comunică Poliția Capitalei.

În continuare, cei doi indivizi, după ce i-ar fi ameninţat cu un cuţit şi i-ar fi imobilizat, ar fi sustras din locuinţă trei telefoane mobile, suma de 5.000 de lei şi o verighetă ce se afla pe degetul bărbatului imobilizat la pat.

În urma cercetărilor efectuate, cu sprijinul de specialitate al IGPR – DOS, poliţiştii Secţiei 19 au reuşit identificarea principalilor suspecţi, trei bărbaţi de 48, 31, respectiv 25 de ani, iar la data de 4 septembrie a.c., au reuşit depistarea acestora, cei trei suspecţi fiind conduşi la secţie pentru audieri.

Aceştia au declarat că au cheltuit banii sustraşi, iar verigheta au valorificat-o la o casă de amanet, în acest caz, poliţiştii urmând a efectua demersurile necesare pentru recuperarea ei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button