ȘTIRI

ATAC TERORIST TUNISIA: Ambasadorul României se afla în apropierea muzeului atacat de terorişti

UPDATE: Purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Mohammed Ali Aroui, a confirmat ca toti turisti luati ostatici sunt in siguranta si au fost evacuati din Muzeul Bardo. Cel putin 11 oameni au murit in urma atacului.

Potrivit unui post de radio local, teroristii inarmati au luat ostatici cetateni britanici, italieni, francezi si spanioli. Un purtator de cuvant al Ministerului de Interne a declarat pentru Reuters ca doi sau mai multi militanti s-au ascuns in interiorul muzeului si sunt inconjurati de fortele de ordine, informează Hotnews.ro.

MAE informează că ambasadorul României la Tunis se afla în momentul atacului în clădirea Parlamentului, aflată în apropierea muzeului, dar a fost evacuat în siguranță.

Cu privire la atacul ce a avut loc astăzi, 18.03.2015, la muzeul Bardo din capitala Tunisiei, precizăm că Ambasada României la Tunis a întreprins, în regim de urgenţă, demersurile legale pe lângă autoritățile competente tunisiene în vederea obținerii unor informații detaliate cu privire la acest caz, care este în derulare. Până la acest moment, nu există informații conform cărora printre victime sau în interiorul muzeului s-ar afla și cetățeni români, transmite MAE.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button