Atac suburban la adresa lui Clotilde Armand: ”În Franța era răpită și violată zile în șir”

10 iun. 2021
166 Afișari
Atac suburban la adresa lui Clotilde Armand: ”În Franța era răpită și violată zile în șir”

Ioan Micu, consilierul județean PSD, a avutun atac suburban la adresa lui Clotilde Armand, pe Facebook, referindu-se la incidentul pe care acesta l-a avut miercuri, în trafic.

Într-un comentariu la o postare a deputatului USR Ionuț Moșteanu în care acuza agresarea în trafic a primarului Sectorului 1, consilierul PSD de Vrancea Ioan Mincu a scris că ”în Franța era răpită și violată zile în șir, aoleuu stai că asta îi convenea bebelușei albe de Guadelupe”.

După ce un alt utilizator Facebook i-a atras atenția că nu îi face cinste mesajul, Ioan Micu a replicat că ”este un pamflet și trebuie tratat ca atare”, notează HotNews.

Liderul CJ Vrancea a spus că Ioan Micu a depășit orice limită a bunului simț în ceea ce privește exprimarea pe paginile de socializare.

”Acesta este comentariul incalificabil postat de Micu, personaj care și-a dat arama pe față, oferind publicului măsura caracterului său îndoielnic”.

Președintele CJ Vrancea, liberalul Cătălin Popa, a adăugat că ”în condițiile în care Ioan Micu este consilier județean, gestul său afectează și imaginea instituției.

”Solicit public conducerii PSD Vrancea sancționarea membrului social-democrat pentru derapajul de care a dat dovadă. Trebuie să ne delimităm clar de astfel de ieșiri necontrolate. Respectul și decența trebuie să primeze indiferent de culoarea politică a celor care ajung să aibă opinii contrare.”

 

Cookies