Atac sângeros, comis la furie, într-o casă din Voluntari. Copilul a asistat la scena când i-a fost luată viața mamei sale

27 mart. 2022
2106 Afișari
Atac sângeros, comis la furie, într-o casă din Voluntari. Copilul a asistat la scena când i-a fost luată viața mamei sale

Un copil de 13 ani din Voluntari a sunat sâmbătă seară la poliție pentru a sesiza că tatăl său le-a înjunghiat pe mama și bunica lui. Mama băiatului și-a pierdut viața, în urma rănilor, relatează digi24.ro. Copilul a reușit să fugă după ce a avut loc atacul sângeros comis de tatăl său.

După apelul băiatului, poliția a mai primit alte două telefoane, care anunțau că au fost auzite țipete de ajutor, potrivit unui comunicat al Poliției Ilfov.

Polițiștii au mers la casa unde a avut loc incidentul și au găsit două persoane care prezentau urme de violență, iar persoana bănuită de agresiune nu se afla la locul faptei.

„Echipajele medicale care s-au deplasat la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor 2 persoane de sex femeiesc, însă ulterior, au declarat decesul uneia dintre acestea, respectiv a mamei apelantului”, a precizat poliția în comunicat.

La scurt timp, „polițiștii din Voluntari, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale și Serviciul Rutier, au procedat la efectuarea de activități specifice și l-au depistat pe bărbatul în cauză, într-o zonă din apropierea locuinței. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condus la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări”.

În cauză a fost deschis un dosar penal, urmărirea penală fiind în competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Te-ar putea interesa și:

Cookies