ARHIVA B365

Atac terorist la un restaurant din Mali.Cinci persoane au murit, între care un francez și un belgian

UPDATE Trei elvețieni, între care o femeie aflată în stare foarte gravă, se află printre cei opt răniți în atentatul comis într-un restaurant din Mali.

ATAC TERORIST MALI. ‘Este un atac terorist, chiar dacă așteptăm precizări. Potrivit unui bilanț provizoriu, sunt patru morți: un francez, un belgian și doi cetățeni’ din Mali, a declarat un polițist din Mali, potrivit Agerpres.

Potrivit unei surse de la spitalul GabrielToure din Bamako, un al treilea european, a cărui cetățenie nu a fost comunicată, a decedat ulterior.

ATAC TERORIST MALI. Zeci de polițiști au încercuit sectorul în care a fost comis atacul, dar martori direcți au refuzat să facă declarații de teamă. Ambasada Franței la Bamako a lansat un mesaj ce recomandă prudență tuturor cetățenilor francezi aflați în capitală.

Cetățeanul belgian lucra pentru UE în Mali, au indicat de asemenea surse apropiate Înaltului Reprezentant al UE pentru afaceri externe și politica de securitate, Federica Mogherini.

ATAC TERORIST MALI. Trei europeni, între care un francez și un belgian, și doi cetățeni din Mali au fost uciși în noaptea de vineri de sâmbătă într-un restaurant din centrul Bamako, fiind cel mai sângeros atentat comis în capitala statului Mali de la lansarea operațiunii Serval, în ianuarie 2013.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button