ATAC ARMAT în CEHIA, într-un restaurant: Opt persoane au fost ucise

de:
24 feb. 2015
0 Afișari
ATAC ARMAT în CEHIA, într-un restaurant: Opt persoane au fost ucise
Opt persoane au fost ucise marti in Cehia de un barbat care a deschis focul intr-un restaurant din orasul Uhersky Brod (est), a anuntat ministrul ceh de interne, Milan Chovanec, potrivit agentiei CTK, preluata de AFP, scrie hotnews.ro.

Atacatorul este si el mort, potrivit ministrului, care a confirmat bilantul de noua morti anuntat anterior de televiziunea publica Ceska Televize (CT).

Acesta nu a precizat daca atacatorul a fost ucis sau s-a sinucis. Site-ul de stiri Lidovky spune ca acesta a fost ucis de un comando al politiei.

Atacul s-a soldat si cu raniti, a adaugat politia potrivit careia o femeie a fost internata in situatie de extrema urgenta. Interventia unei unitati speciale a politie a durat circa o ora si jumatate, potrivit CT.

Atacatorul ar fi un barbat de circa 60 de ani, originar din Uhersky Brod, potrivit primarului acestui oras cu circa 18.000 de locuitori, Patrik Kuncar.

Circa 25 de focuri de arma au fost auzite in restaurantul „Drujba” („Prietenie”), situat in centrul localitatii Uhersky Brod, potrivit primarului. In momentul atacului, in restaurant se aflau circa 20 de oameni.

Cookies