ASTRA-STEAUA DERBY pentru titlu, REVANŞA: 1-1

de:
21 dec. 2013
0 Afișari
ASTRA-STEAUA DERBY pentru titlu, REVANŞA: 1-1

Astra iernează pe primul loc, cu 42 de puncte, trei mai multe decât Steaua, care ocupă locul trei, dar are două meciuri în minus. Pe doi este Petrolul, cu 40 de puncte.

ASTRA – STEAUA, Echipele de start:

Astra: Coman – Morais, Mureșan, Ben Youssef, Mățel – Laban, Yahaya – Yoda, Budescu, Enache – Yazalde

Rezerve: Silviu Lung, Pedro Santos, Cristescu, T. Seto, Bukari, Ivanovski, A. Giurgiu

Steaua: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Bourceanu, Prepeliță – Popa, Chipciu, Tănase – Piovaccari

Rezerve: Niță, Râpă, Pârvulescu, Stanciu, Răduț, Tatu, Iancu

Arbitri: I. Kovacs – M. Nagy, V. Marinescu

Min. 45 GOL STEAUA! Varela egalează înscriind din careul mic, după o minge deviată cu capul de Piovaccari.

Min. 35 GOL ASTRA! A marcat Enache, cu un şut la colţul scurt

ASTRA – STEAUA UPDATE: FC Steaua a primit o penalitate sportivă de 7.500 de lei din partea Comisiei de Disciplină a LPF pentru incidente la meciul cu Astra Giurgiu, scor 3-1, din etapa a XIX-a a Ligii I.

De asemenea, jucătorii William De Amorim (Astra) şi Mihai Pintilii (Steaua), eliminaţi la meciul de miercuri, au fost suspendaţi câte o etapă şi penalizaţi cu câte 740 de lei. Sancţiune similară a primit şi Brandao, de la CFR Cluj, eliminat în întâlnirea cu ACS Poli Timişoara informează lpf.ro.

Comisia de Disciplină a sancţionat cu avertisment gruparea FC Vaslui după meciul cu Dinamo, scor 1-1.De asemenea, clubul Universitatea Cluj a fost sancţionat cu măsura interzicerii accesului spectatorilor în zona Peluzei gazdă şi la Tribuna a II-a pe stadionul Cluj Arena pentru o etapă. Măsura se va aplica în mod similar şi în cazul în care clubul va organiza meciuri în calitate de club gazdă pe alte stadioane. Universitatea Cluj a primit şi o penalitate sportivă de 30.000 lei. Comisia de Disciplină a acordat un „ultim avertisment” clubului Petrolul Ploieşti, pentru incidente la meciul cu Pandurii, cu „menţiunea de a efectua diligenţele necesare pentru a evita pe viitor incidente asemănătoareproduse de proprii suporteri”.

Cookies