ARHIVA B365

UPDATE ASTRA-PETROLUL, 16 aprilie 2014 SCOR FINAL 2-1: Returul primei SEMIFINALE din CUPA ROMÂNIEI

UPDATE ASTRA-PETROLUL, 16 aprilie 2014 SCOR FINAL 2-1.

În minutul 94: GOL ASTRA! Paul Papp înscrie cu capul după un şut deviat al lui Junior Morais. 

În minutul 51: GOL ASTRA GIURGIU! Budescu este servit în faţa porţii şi înscrie, informeaza gsp.ro

În minutul 21: GOL PETROLUL! Albin trage puternic din lovitură liberă în bara transversală, mingea ajunge la Tamuz, care înscrie cu capul în poarta goală. 

ASTRA-PETROLUL, 16 aprilie 2014. In aceasta seara, la Giurgiu, ASTRA primeste vizita celor de la PETROLUL in mansa retur a semifinalei CUPEI ROMANIEI, meci in care se pleaca de la scorul de 0-0, ca urmare a primei partide disputate la Ploiesti.

Prima finalista a Cupei Romaniei va fi aflata miercuri, la sfarsitul partidei dintre Astra si Petrolul, ce se va desfasura pe stadionul „Marin Anastasovici” din Ploiesti, de la ora 20:30. Intalnirea se anunta a fi una extrem de interesanta, cele doua foste rivale ploiestene incheiind prima mansa a semifinalelor la egalitate.

ASTRA-PETROLUL, 16 aprilie 2014. Marti seara, cu 24 de ore inainte de startul partidei dintre ASTRA si PETROLUL, Dinu Gheorghe, presedintele giurgiuvenilor, a facut o declaratie interesanta, sustinand ca stie formula de start a adversarilor: „Stiu echipa Petrolului. Pecanha – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Hoban, de Lucas – Fernandez, Albin, Teixeira – Camara. Razvan sunt convins ca a pregatit jocul foarte bine, la fel am facut-o si noi. Astept sa nu luam gol. Va semana cu jocul din tur, tacticizat, nu va fi spectaculos, o conjunctura favorabila unei echipe va decide. E posibil sa fie si prelungiri. Ar fi o incununare a celor doi ani de munca aceasta calificare in FINALA Cupei Romaniei”, a spus Dinu Gheorghe la DigiSport.

ASTRA-PETROLUL se joaca si pentru 20.000 de euro de jucator, bani care vor fi incasati de fiecare jucator in cazul castigarii trofeului. Jucatorii celor de la PETROLUL au insa un motiv in plus sa lupte pentru calificarea in finala, surse apropiate „lupilor” sustinand ca fotbalistii ploiestenilor vor avea de impartit un premiu de 30.000 de euro exclusiv din partea antrenorului Razvan Lucescu.

ASTRA-PETROLUL, 16 aprilie 2014 Echipe probabile, conform romaniatv.net:

Astra Giurgiu: Lung – Matel, Gaman, Papp, Morais – Yahaya, Seto – Enache, Budescu, De Amorim – Yazalde

Petrolul Ploiesti: Pecanha – Alcenat, Geraldo, Manasse, Guilherme – Hoban, de Lucas – Fernandez, Albin, Teixeira – Camara

ASTRA-PETROLUL, 16 aprilie 2014. Cristian Balaj va conduce la centru meciul Astra Giurgiu – Petrolul Ploiesti, din mansa secunda a semifinalelor Cupei Romaniei. El va fi ajutat de asistentii Radu Ghinguleac si Vasile Marinescu si de asistentii suplimentari Sebastian Coltescu si Adrian Comanescu, in timp ce Aurel Onita va fi rezerva.
Observatorii intalnirii de la Giurgiu vor fi Dan Petrescu si Rodion Camataru.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button