ARHIVA B365

ASTRA GIURGIU – DINAMO, SCOR FINAL 6 – 1. DINAMO, cea mai grea înfrângere din istorie în LIGA I

ASTRA GIURGIU – DINAMO, SCOR FINAL 6 – 1. Astra a deschis scorul cu un gol norocos reuşit de Budescu, în minutul 16. Peste patru minute, apărarea lui Dănciulescu a gafat nepermis, iar Takayuki a profitat.

În minutul 30, De Amorim a prins un şut din afara careului care l-a lăsat fără replică pe Marc. Scorul la pauză a fost 4-0, după ce Oros a reuşit şi el să înscrie, din centrarea lui Budescu.

ASTRA GIURGIU – DINAMO, SCOR FINAL 6 – 1. În partea a doua, Alibec şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, după o pasă superbă a lui De Amorim (69).

La faza imediat următoare, Bilinski a profitat de o greşeală a lui Silviu lung Jr. şi a marcat golul de onoare al dinamoviştilor.

Cu un sfert înainte de final, Ben Youseff a dus scorul la 6-1, transformând un penalty.

ASTRA GIURGIU – DINAMO, SCOR FINAL 6 – 1. In ciuda proportiilor dezastrului, Danciulescu a facut un gest impresionant la cateva secunde dupa fluierul final – s-a dus in fata suporterilor, si-a dat caciula jos si a ramas in lacrimi pe teren, asumandu-si infrangerea.

ASTRA GIURGIU – DINAMO, SCOR FINAL 6 – 1. „Imi pare sincer rau, imi cer scuze, imi asum acest esec. Atat s-a putut in aceasta seara!”, a spus Danciulescu, vizibil afectat, la LookTV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button