ARHIVA B365

Astra – Dinamo: Analiza profesionistului Unibet

Ambasadorul Unibet in Romania, Ilie Dumitrescu, ne prezinta o serie de pronosticuri, bazandu-se pe statistica ultimelor intalniri directe si pe partidele sustinute in campaniile de pregatire.

 

Astra castiga meciul – cota 2.60 la Unibet

Astra este campioana en-titre si echipa care a batut-o pe Dinamo de trei ori in sezonul trecut din patru confruntari in Liga 1. Ultimele doua partide au fost de vis, marcandu-se in medie 5 goluri pe meci. Totusi, Dinamo nu a convins in partidele de pregatire, pe cand Astra a batut-o pe FC Copenhaga, iar saptamana trecuta a castigat Super Cupa Romaniei, invingand-o cu 1-0 pe CFR Cluj.

Egalitate la pauza – cota 1.96 la Unibet

Astra a inceput sezonul de saptamana trecuta, cand si-a adaugat in vitrina clubului primul trofeu al acestui an, dupa 2-1 cu CFR Cluj in finala Super Cupei. Dinamo inca asteapta sa incepa noul sezon, dar aflandu-se la primul meci cu miza reala, este foarte probabil ca ambele echipe sa ase tatoneze in primele 45 de minute. Dupa cum si ambasadorul Unibet a semnalat in prezentarea meciului postata pe YouTube “in prima repriza putem asista la un meci echilibrat”, o remiza la pauza este un rezultat plauzibil.

Ambele echipe vor inscrie – cota 1.82 la Unibet

Astra si Dinamo au marcat de fiecare cel putin un gol in ultimele cinci meciuri directe. Totusi, ambele formatii au antrenori care prefera jocul ofensiv, un aspect destul de important in Liga 1. Daca tinem cont de faptul ca Astra a marcat de 10 ori in ultimele patru jocuri si Dinamo de 6 ori, ambele marcheaza este un pariu de luat in calcul, dupa cum considera si Ilie Dumitrescu, ambasadorul Unibet.

Minimum 1 gol marcat in fiecare repriza – cota 1.86 la Unibet

Dinamo sufera mult pe faza defensiva, in special pentru ca si-a pierdut unul dintre cei mai buni jucatori din sezonul trecut iar Astra este o specialista a golurilor marcate in disputele cu bucurestenii. Ca o alternativa la pariul ambele marcheaza, Ambasadorul Unibet a mers pe statistica ultimelor meciu, si a faptului ca sunt toate premisele ca acest meci sa fie unul cu goluri.

Dinamo conduce la pauza cu 2-1 –cota 24.00 la Unibet

2-1 la pauza s-a inregistrat in ultimul meci pe care cele doua l-au sustinut in play-off ul Ligii 1. Dupa cum si puncteaza Ilie Dumitrescu “istoria ar putea sa se repete”, iar in sustinerea afirmatiei lui stau atat rezultatele directe, cat si evolutia echipei Dinamo din ultimele partide amicale, in care a aratat ca are lipsuri pe faza de constructie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button