Astăzi au fost lansate, oficial, candidaturile pentru şefia PDL. Organizaţia de Bucureşti îl susţine pe Boc

de:
11 apr. 2011
1 Afișari
Astăzi au fost lansate, oficial, candidaturile pentru şefia PDL. Organizaţia de Bucureşti îl susţine pe Boc

Actualul preşedinte al PDL, premierul Emil Boc, a deschis seria lansărilor. La ora 13.00 el a susţinut moţiunea „România dreaptă, România puternică„. Emil Boc este susţinut, printre alţii, de Elena Udrea, Roberta Anastase, Raluca Turcan, Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Theodor Stolojan, iar Valeriu Stoica este cel care a lucrat la moţiunea lui Emil Boc.

Organizaţia de Bucureşti a decis încă din 15 martie pe cine va susţine la şefia partidului. “A fost un vot politic în urma acestor dezbateri şi în unanimitate organizaţia şi-a exprimat sprijinul pentru domnul Emil Boc urmând, desigur, ca, la apariţia moţiunii, să procedăm conform statutului“, spunea la vremea respectivă Elena Udrea, precizând că a fost vorba de 15 voturi din 15.

Reamintim, Biroul Permanent al PDL Bucureşti s-a reunit luna trecută la sediul organizaţiei din Aleea Modrogan. Unul din liderii organizaţiei, viceprimarul Capitalei Mircea Raicu afirmase înaintea întâlnirii că este prematur ca organizaţia să ia astăzi o decizie privind susţinerea unui candidat sau altul la şefia PDL, urmând ca moţiunile candidaţilor să fie analizate în organizaţie după depunerea lor oficială.

Candidaţii care participă la alegerile pentru funcţia de preşedinte al PDL trebuie să strângă 35 de semnături pentru moţiunile lor şi susţinerea a cel puţin 10 organizaţii ale partidului. Alegerile vor avea loc în 14 mai, la Convenţia Naţională a PDL.

Cookies