Astăzi se deschide primul magazin H&M din Bucureşti

H&M (Hennes&Mauritz) este în România, începând de astăzi. De la ora 11.00, amatorii de shopping din Bucureşti pot începe goana după haine şi accestorii, la Afi Palaca Cotroceni. Magazinul ocupă două etaje ale complexului comercial, având o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi. Potrivit reprezentanţilor magazinului, primii 100 de cumpărători vor primi, la fiecare inaugurare de magazin, câte un voucher în valoare de 80 de lei (Vezi detalii despre voucherul H&M). Următorul magazin H&M va fi inaugurat mâine, 26 martie, în Unirea Shopping Center. Pe lângă cele două, bucureştenii vor beneficia de alte trei magazine, unul în Băneasa Shopping City (31 martie), Mall Vitan (8 aprilie) şi Plaza România (15 aprilie).

Preţurile produselor disponibile în România vor varia între 39.30 lei pentru cămăşi bărbăteşti şi 129.90 lei pentru jachete de femei. Rochiile lungi de vară, jeans-ul şi pantalonii pentru femei vor fi disponibili la preţul de 89.90 lei, în timp ce cămăşile de damă vor costa 59.90 lei.

Primul magazin H&M a fost deschis în Suedia in 1947. Există peste 2.200 de magazine H&M în peste 38 de ţări în toată lumea. Grupul are 87.000 angajaţi şi comercializează haine după ultimele tendinţe, pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button