Astăzi, cei mici fac cursuri de engleză pentru copii! (P)

15 iul. 2021
22 Afișari
Astăzi, cei mici fac cursuri de engleză pentru copii! (P)
sursa foto: fying colours

Vacanța e cea mai mare bucurie a copiilor, însă, în multe cazuri, se întâmplă ca pauzele prea lungi de la învățat să aibă efecte negative. Iar cea mai mare pauză este vacanța de vara care, chiar și în acest an atipic, se întinde pe două luni și jumătate.

Într-adevăr, ultima zi de școală a fost pe 25 iunie, iar noul an școlar începe abia pe data de 13 septembrie 2021. Sunt nu mai puțin de 11 săptămâni de vacanță, dedicate în mare parte distracției și relaxării. Ce ai spune însă dacă, în acest interval de timp, micuții tăi ar avea, totodată, șansa de a învăța?

Centrul de limbă engleză Flying Colours a găsit soluția perfectă. Este vorba de cursuri engleza copii care durează între una și trei săptămâni și care sunt organizate chiar în vacanța de vara. Ele nu îi obosesc deloc pe cei mici, însă îi ajută în multe feluri.

Astăzi, cei mici fac cursuri de engleză pentru copii! (P)
sursa foto: flying colours

Avantajele unor cursuri de engleză pentru copii desfășurate vara

Devenită deja o tradiție în multe țări cu învățământ dezvoltat, acest tip de școală începe să se bucure de tot mai multă apreciere și în România. Iată câteva dintre cele mai importante beneficii pe care le asigură!

efectele întreruperii reprezentate de vacanța de vară sunt cel mai vizibile la copiii de vârstă mică, din ciclul gimnazial și, mai ales, primar. Ei pierd multe dintre cunoștințele acumulate anterior, iar toamna se prezintă la școală cu lacune serioase. Acest risc este evitat prin participarea la cursurile de vară. Învățatul devine o rutină, iar cunoștințele deja acumulate nu mai sunt uitate, ci aprofundate. Astfel, în septembrie se vor adapta rapid la cerințele noului an școlar;

atunci când ai lipsuri, este normal să lucrezi mai mult, pentru a le îndrepta. Din acest punct de vedere, participarea la cursuri de engleză pentru copii reprezintă o idee excelentă pentru elevii care au obținut rezultate modeste în anul școlar precedent. Ei pot folosi vara pentru a recupera și a ajunge la nivelul celorlalți colegi;

elevii care se pregătesc pentru diferite concursuri școlare pot să profite și ei de această oportunitate, deoarece au șansa de a-și consolida cunoștințele și de a se menține în formă. Și în cazul lor, munca desfășurată constant va reprezenta, întotdeauna, cea mai importantă sursă a succesului.

există o mare diferența între lecțiile de la școală și aceste cursuri de engleză pentru copii din timpul vacanței. În timpul anului școlar, micuții studiază mai multe materii în aceeași zi, astfel încât atenția le este împărțită. Acum însă, se vor putea concentra într-o singură direcție, iar rezultatele nu vor întârzia să se facă simțite!

în cadrul activităților educative desfășurate de Flying Colours, tematica se dovedește extrem de atrăgătoare pentru copii și adolescenți. Au ocazia să discute despre filmele și cărțile preferate și să facă diferite comparații, pot să afle secretele creierului uman, să se familiarizeze cu spațiul cosmic sau să facă diferite experiențe științifice. Cu siguranță, nimeni nu se va plictisi!

Alege cursuri engleza copii în vara 2021! Cercetează oferta educațională Flying Colours și vei găsi varianta potrivită, în funcție de vârstă, de nivelul de cunoaștere a limbii și de interesele proprii!

Cookies