“Asta pățești în Colentina dacă iei locul de parcare!” Și zeci de bucureșteni încep dezbaterea: e sau nu e vandalism? Plus discuții despre prețul parcării de reședință

06 iul. 2023
22921 afișări
“Asta pățești în Colentina dacă iei locul de parcare!” Și zeci de bucureșteni încep dezbaterea: e sau nu e vandalism? Plus discuții despre prețul parcării de reședință
“Asta pățești în Colentina dacă iei locul de parcare!” Și începe dezbaterea zeci de bucureșteni: e sau nu e vandalism? Plus discuții despre prețul parcării de reședință | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București

Un șofer a parcat pe un loc care nu îi aparținea și s-a trezit cu o surpriză pe parbriz. Poate dacă șoferul și-ar fi lăsat numărul de telefon în bord, mașina ar fi scăpat neatinsă.

„Așa este în Colentina dacă iei locul de parcare”

Un șofer a fost „recompensat” după ce și-a parcat mașina pe un loc care îi aparținea altei persoane. Probabil, proprietarul locului de parcare a văzut că cineva l-a ocupat, așa că a luat măsuri. Astfel, șoferul în cauză s-a trezit cu o surpriză pe parbrizul mașinii.

Surpriza a constat în mai multe cartoane băgate pe ștergătoare.

Această întâmplare a avut loc în cartierul Colentina din București. Mașina plină de cartoane a fost observată și fotografiată de către un trecător. Ulterior, bărbatul a postat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de descrierea:

Așa este în Colentina dacă iei locul de parcare!” – C. I.

Postarea a fost văzută de mai mulți internauți, care și-au dat cu părerea referior la situația respectivă. Unii au fost deranjați de comportamentul celui care a umplut mașina de cartoane și au numit acest act „vandalism”.

Asta se cam numește distrugere. Își asumă cine a făcut asta.” – R. C.

Au fost și câteva persoane care au spus că șoferul nu a procedat corect și că ar fi trebuit să-și lase numărul de telefon în bord, poate așa ar fi scăpat fără cartoane.

În primul rând se lasă număr de telefon. Apoi apelezi la cei în cauză. Dacă strici sau etc. pentru locul respectiv se numește vandalizare!” – a scris I. I.

Ațli internauți pur și simplu au ironizat situația, pentru a stârni râsul cititorilor.

Câteva dintre comentarii

  • „Vlad Țepeș was here.” – B. R.
  • „Ce i-au făcut, i-au făcut fundiță din ștergătoare?” – C. B.
  • „Cred că a vrut să facă un cort din ștergătoare da’ nu avea suficient carton.” – C. A. D.

Cât costă, anual, un loc de parcare de reședință în București

Mai mulți bucureșteni au fost implicați într-o discuție despre prețul parcării de reședință. Unii au spus că 500 de lei este un preț corect pentru un loc de parcare în București, iar alții au spus că li se pare mult și că nu își permit.

  • 500 de ron pe an nu este o plată corectă pentru un loc de parcare. Lunar sună rezonabil și în cazul acela as respecta parcarea plătită.” – L. L.
  • „L. L. tu ai salariul așa de mare încât să dai 500 de lei pe lună pe un loc de parcare?” – C. G.
  • „Hai acum să plătim pe parcare intr-un an mai mult decât pe mașină, ce face primăria pentru banii ăia, o spală, îi face revizia?” -G. M.

Într-un final, bucureștenii nu au ajuns la nicio concluzie și tot nu au aflat dacă 500 de lei este sau nu un preț corect pentru un loc de parcare.

Potrivit evmarket, taxele pentru parcarea de reședință în București diferă în funcție de cele patru zone: A, B, C, D.

În zona A, centrul, parcarea de reședință în București în anul 2022 a fost de 600 de lei pe an. În zona B, tariful anual a fost de 500 lei, în zona C de 400 de lei și în zona D de 300 de lei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies