Asta nu miroase-a bine! Elon Musk i-a lăsat fără hârtie igienică pe angajații Twitter. PS Ascunde știrea asta de șeful tău antipatic de la jobul tău din București

06 ian. 2023
141 Afișari
Asta nu miroase-a bine! Elon Musk i-a lăsat fără hârtie igienică pe angajații Twitter. PS Ascunde știrea asta de șeful tău antipatic de la jobul tău din București
Asta nu miroase-a bine! Elon Musk i-a lăsat fără hârtie igienică pe angajații Twitter. PS Ascunde știrea asta de șeful tău antipatic de la jobul tău din București. Sursa foto: Captură YouTube/ Bloomberg Technology & Unspalsh

Elon Musk a provocat o situație puternic mirositoare pentru angajații Twitter din New York. Aceștia se plâng că nu au hârtie igienică, iar băile duhnesc, potrivit Insider. Dacă ești nemulțumit de jobul tău din București, gândește-te că se poate și mai rău. PS Nu-l lăsa pe șeful tău să vadă știrea asta.

Elon Musk i-a lăsat fără hârtie igienică pe angajații Twitter

Twitter continuă disponibilizările, iar Elon Musk continuă și el să reducă costurile companiei. Doar că această situație îi afectează direct pe angajații care au mai rămas.

Miliardarul a decis să nu renegocieze contractele personalului care se ocupa de curățenie, iar mai mulți angajați Twitter de la biroul din New York (cartierul Chelsea) au povestit pentru Insider că în băi nu există hârtie igienică. În același timp, toaletele sunt înfundate iar mirosul neplăcut se resimte pe holuri, dar și în birouri.

Angajații din New York au stat mai multe zile fără banala hârtie igienică și au declarat că, în cele din urmă, își vor aduce de acasă. Cu o situație similară s-au confruntat și angajații Twitter din San Francisco, relatează New York Times.

Elon Musk nu pare să fie angajatorul ideal, dar cu toate acestea, le cere angajaților Twitter să-și desfășoare activitatea de la birou, 5 zile pe săptămână.

Lipsă personal

Personalul de suport IT lipsește cu desăvârșire din companie, spun angajații. Mai mulți specialiști și-au dat demisia sau au fost concediați, iar acum angajații rămași nu pot fi ajutați în momentul în care au probleme tehnice.

În ultimele săptămâni, miliardarul a tăiat din cheltuieli mai mult decât se așteptau angajații Twitter. Au fost reduse sau eliminate complet mai multe beneficii de sănătate și bunăstare. A fost eliminată mâncarea oferită gratuit, iar gustările de la birou au fost limitate. Totodată, mai multe sedii ale companiei au fost închise, potrivit Digi24.

Cookies