Asta n-ați mai văzut de mult. Un șofer inconștient a condus pe Autostrada A1 cu un copil mic în brațe și altul pe bancheta din spate VIDEO

03 iun. 2021
121 Afișari
Asta n-ați mai văzut de mult. Un șofer inconștient a condus pe Autostrada A1 cu un copil mic în brațe și altul pe bancheta din spate VIDEO

Asta n-ați mai văzut de mult în traficul din România. Un șofer inconștient a condus pe Autostrada A1, București - Pitești, cu un copil mic în brațe și altul pe bancheta din spate care de abia își ține echilibrul, fără protecție sau scaun dedicat.

Imagini teribile și pline de inconștiență difuzate de Digi 24, în care se vede cum un șofer inconștient conduce pe Autostrada București-Pitești ținând în brațe un copil.Mai mult, un altul se află pe bancheta din spate.

Imaginile și comentariile celui care a filmat vorbesc de la sine

Cu copilul la volan, șoferul a făcut depășiri periculoase și a avut chiar timp să-și exprime indignarea când alți participanți la trafic i-au atras atenția că este un pericol public.

În mașina șoferului teribilist, pe bancheta din spate se afla un alt copil. Din imagini se vede că minorul nu era prins într-un scaun special și nici centura de siguranță nu o avea pusă.

Gestul teribilist, la ieșirea din București

Întreaga scenă a fost surprinsă pe cameră de șoferul unei alte mașini. Acesta îi atrage atenția șoferului inconștient, însă primește un răspuns uluitor, să-și vadă de treaba lui. Ținând copilul în brațe, șoferul în cauză a făcut câteva depășiri, inclusiv pe lângă un camion. În tot acest timp, pe bancheta din spate, un alt minor se chinuia să-și mențină echilibrul.

„Ce faci, mă, tu? Deșteptule! Uite, pe autostradă!”, este auzit spunând cel care filmează.

Șoferul vizat pare chiar deranjat că i se atrage atenția și îl îndeamnă pe acesta să-și vadă de drum. Toată faza s-a petrecut pe Autostrada București-Pitești, la mai puțin de 10 kilometri de la ieșirea din Capitală.

Cookies