Asta-i fix ce mai lipsea pe Bd. Iuliu Maniu: semafoare defecte la intersecțiile cu Drumul Osiei și Lujerului

14 mart. 2024
508 Afișari
Asta-i fix ce mai lipsea pe Bd. Iuliu Maniu: semafoare defecte la intersecțiile cu Drumul Osiei și Lujerului
Asta-i fix ce mai lipsea pe Bd. Iuliu Maniu: semafoare defecte la intersecțiile cu Drumul Osiei și Lujerului | Sursă foto: Pexels-Aayush Srivastava

Traficul a fost îngreunat în această dimineață în două intersecții de pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 din cauza unor semafoare defecte.

Brigada de Poliție Rutieră a anunțat și care este numărul de accidente ce s-au produs în ultimele 24 de ore.

Două semafoare defecte de Bulevardul Iuliu Maniu din S6

În zilele în care plouă, traficul din București poate fi asemuit cu un coșmar. Sute de mașini blocate în coloană pot fi văzute pe străzile din tot orașul.

Astăzi, 14 martie 2024, pe lângă valorile mari de trafic ce sunt întâlnite în mod normal pe Bulevardul Iuliu Maniu, șoferii se confruntă și cu două semafoare defecte.

InfoTraficRomânia.ro a anunțat că defecțiunile tehnice afectează următoarele intersecții din Sectorul 6:

  • Intersecția dintre Bulevardul Iuliu Maniu și Strada Lujerului,
  • Intersecția dintre Bulevardul Iuliu Maniu și Drumul Osiei.

Brigada de Poliție Rutieră a anunțat că în ultimele 24 de ore au avut loc un total de 11 accidente rutiere. În urma acestora, o persoană a fost rănită grav, iar alte 11 persoane au fost rănite ușor.

Conform informațiilor oferite pe site-ul Brigăzii Rutiere București, cei care doresc pot face sesizări privind problemele întâlnite în trafic (precum semafoarele defecte) atât telefonic, cât și prin intermediul unei adrese de e-mail:

Bucureștenii pot face și sesizări pentru îmbunătățirea activității echipajelor rutiere, sau pot suna atunci când au nelămuriri în legătură cu anumite situații. Iată anunțul:

La numărul 021/9544 ne puteți sesiza permanent, telefonic, sau la adresa de email: [email protected], pentru operativitate în rezolvarea problemelor urgente întâlnite în traficul bucureștean (ambuteiaje, gropi în carosabil, semafoare defecte, formare de polei, etc.), ca și pentru sugestii, sesizări, întrebări sau recomandări privind îmbunătățirea activității Brigăzii Rutiere.

Cookies