ÎN LUMEȘTIRI

„Asta-i Apocalipsa 2.0!” Google, Gmail și YouTube au picat. Ce s-a întâmplat

Problemele au început încă de dimineață și, pe măsură ce treceau orele, au devenit tot mai multe. Se întâmplă în multe țări din lume, inclusiv în România: ba pică gmail, ba se întremează. Apoi pică Google Drive.. Și tot așa

Site-urile web Gmail, Google și YouTube nu funcționează pentru mulți utilizatori din întreaga lume. Problema a fost semnalată luni, chiar înainte de ora 12.

Au existat și probleme raportate în alte părți ale lumii, India raportând probleme cu Gmail și YouTube.

Ce spune Google despre probleme?

Potrivit DownDetector, problemele au început în jurul orei 11:56 și afectează utilizatorii din întreaga lume. Google nu a comentat încă problemele.

Mulți oameni care încearcă să acceseze Google primesc un mesaj de eroare 502 care spune: „Serverul a întâmpinat o eroare temporară și nu a putut completa solicitarea dvs.”.

Pe DownDetector, utilizatorii au descris problemele pe care le întâmpinau, spunând: „Nu se poate conecta la Gmail sau la niciun serviciu de administrare”. Un altul a spus: „Nu este doar Google Office, ci și serviciile lor găzduite în cloud”.

Probleme cu Google și în România

Eroarea întâmpinată la ora prânzului în Google Docs. P.S.: ea încă există.
Eroarea întâmpinată la ora prânzului în Google Docs. P.S.: ea încă există.

Și în România ne confruntăm cu aceleași probleme, suntem „ușor în beznă” cu: Gmail, YouTube, Maps, Google Docs, Google Sheets…. Chiar suntem curioși ce a cauzat această situație la nivel mondial.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button