Ăsta da accident surprinzător! Un Logan, răsturnat de un Lamborghini pe o stradă din București. Cum s-a petrecut totul

09 feb. 2021
283 Afișari
Ăsta da accident surprinzător! Un Logan, răsturnat de un Lamborghini pe o stradă din București. Cum s-a petrecut totul

Un accident surprinzător a avut loc duminică noaptea în Capitală. Un Logan a fost răsturnat pur și simplu de un Lamborghini pe Bulevardul Dimitrie Cantemir. Incredibil cum s-a petrecut totul.

Un accident rutier destul de grav a avut loc duminică în Capitală, în jurul orei 23:00, între o Dacie Logan și un Lamborghini pe un bulevard din sectorul 4.

Anunțul Brigăzii Rutiere privind acest accident

„În jurul orei 22.40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Dimitrie Cantemir.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 21 de ani care se deplasa pe Bd. Dimitrie Cantemir, dinspre Bd. Mărășești către Bd. Tineretului, nu ar fi păstrat o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță și a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula pe același sens de deplasare, în urma impactului cel din urmă autovehicul fiind proiectat în alt autovehiculul din fața sa.

Conducătorii autovehculelor implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul Alcooltest, rezultatul fiind 0.

În urma accidentului rutier, un bărbat în vârstă de 31 de ani (pasager) a fost rănit ușor, context în care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În continuare se efectueaza cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, au transmis reprezentanții Poliției Rutiere București.

Cookies