Asta chiar ar putea fi o mare bombă. Bucureștiul, blocat după ce Nicușor Dan a avut COVID. Toate documentele sunt, oficial, nule

31 mai 2021
750 afișări
Asta chiar ar putea fi o mare bombă. Bucureștiul, blocat după ce Nicușor Dan a avut COVID. Toate documentele sunt, oficial, nule

Asta chiar ar putea fi o mare bombă locală. Bucureștiu ar putea fi blocat legislativ după ce Nicușor Dan a avut COVID și a predat atribuțiile sale city-managerului. Mai mult, toate documentele din perioada respectivă ar fi, oficial, nule.

Bugetul Capitalei ar fi nul și ilegal, transmite Antena 3, care spune că toate documentele semnate în perioada în care Nicușor Dan a fost în carantină din cauza SARS-CoV-2, ar fi nule. Mai mult, aceasta este decizia Prefecturii București care a transmis către PMB o informare.

Nicușor Dan și-ar fi predat atribuțiile cât a fost bolnav

În perioada în care Nicușor Dan se afla în carantină, și-a predat atribuțiile de primar general, city managerului. Prefectura Municipiului București i-a anunțat însă pe cei din Primăria Capitalei că acesta este un lucru ilegal și neconform cu legislația în vigoare.

Și asta pentru că, în momentul în care primarul general și-a preluat mandatul, trebuia să stabilească cine este viceprimarul 1 și viceprimarul 2, astfel încât atribuțiile să fie predate către primul viceprimar. Acest lucru nu s-a întâmplat, ci se va întâmpla tocmai în această săptămână, după ce viceprimarii au fost aleși cu greu și cu scandal, din momentul în care Vlad Voiculescu, cel care avea promisă această funcție, a rămas în stand-by până a ajuns ministrul Sănătății.

Toate deciziile semnate de city manager ar fi nule

Astfel, toate deciziile semnate de city manager în acea perioadă în care Nicușor Dan se afla în carantină, au devenit oficial nule. Este vorba despre bugetul Capitalei, un buget foarte așteptat, dar extrem de negociat. Rămâne însă de văzut ce se va întâmpla cu banii deja alocați în acest buget.

Cookies