Astérix & Obélix: In slujba Majestatii Sale 3D

de:
09 oct. 2012
0 Afișari
Astérix & Obélix: In slujba Majestatii Sale 3D

Victoria e rapida si totala. Ma, rog, pe aproape… Un satuc breton e decis sa-i reziste, dar acum i s-au cam epuizat resursele. Cordelia, regina bretonilor, isi trimite cel mai fidel ofiter, pe Flegmatix, sa ceara ajutor in Galia, acolo unde un satuc galez le tine piept romanilor de ceva timp, cu mare succes… In satucul in chestiune Asterix si Obelix sunt deja ocupati pana peste cap, caci seful lor le-a incredintat nepotul Smecherix, proaspat sosit de la Lutetia ca sa aiba grija de el si, mai ales, ca sa faca barbat din el. Iar sarcina lor e departe de a fi ajuns la vreun sfarsit.

Cand Flegmatix soseste ca sa le ceara ajutorul, i se ofera un butoi cu potiunea magica, dar si doi companioni care vor avea grija ca pretioasa licoare sa ajunga cu bine la destinatie. Asa pornesc Asterix si Obelix intr-o noua aventura, in care il iau si pe Smecherix, fiindca se prevede a fi o ocazie prea buna sa fie ratata pentru ca acesta sa-si desavarseasca educatia.

Si, cum planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ, e clar ca eroii nostri ne vor distra din nou in stilul lor binecunoscut!

 

Cu: Gérard Depardieu, Edouard Baer, Valérie Lemercier, Catherine Deneuve, Vincent Lacoste, Fabrice Luchini, Dany Boon

Regia: Laurent Tirard

Scenariu: Laurent Tirard, Gregoire Vigneron

 

Sursa: www.hmultiplex.ro

Cookies