BAZAR

ASPHYX cântă în aprilie la The Silver Church

Concertul va avea loc in Bucuresti, in clubul The Silver Church (Calea Plevnei 61), iar pretul biletelor este de 50 lei pentru primele 50 de bilete comandate. Cei 50 de cumparatori vor primi de asemenea posterul oficial al evenimentului, potrivit stirileprotv.ro Ulterior, pretul biletelor va creste la 60 lei, urmand ca in ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 70 lei. Biletele se pot comanda incepand cu data de 6 februarie 2012, direct prin Axa Valaha Productions la email axa666@yahoo.com sau la tel. 0721.107776.

Trupa Asphyx este cunoscuta publicului metal de aproape 25 de ani, fiind considerata cel mai valoros grup death metal olandez dupa Pestilence si unul dintre putinii sustinatori ai metalului extrem, in forma sa pura, de la granita ultimelor doua decenii.Avand in componenta trei muzicieni extrem de rodati in contextul activitatii din Asphyx, dar si din alte trupe reprezentative ale metalului extrem, ca Thanatos, Soulburn sau Hail of Bullets si in spatele microfonului pe cel care este probabil cel mai talentat si valabil vocalist death metal din Europa, Martin Van Drunen, care a oficiat in ultimele trei decenii in cunoscutele trupe Pestilence, Bolt Thrower, Comecon, si care este si in prezent vocalistul super proiectului Hail of Bullets, Asphyx demonstreaza ca death metalul inseamna atitudine, iar greutatea muzicii da tonul.

Albumul “Deathhammer” va fi lansat oficial la sfarsitul lunii februarie 2012, sub egida prestigioasei case de discuri Century Media.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button