ASPA organizează un nou târg de adopții în București. Sâmbăta trecută, 21 de căței și-au găsit familii

01 mai 2023
822 Afișari
ASPA organizează un nou târg de adopții în București. Sâmbăta trecută, 21 de căței și-au găsit familii
ASPA organizează un nou târg de adopții în București. Sâmbăta trecută, 21 de căței și-au găsit familii. Sursa foto: Facebook/ ASPA București

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor – ASPA a anunțat organizarea unui nou târg de căței în București. La târgul de sâmbăta trecută, mai multe animăluțe și-au găsit familii.

Când va avea loc următorul târg de adopții organizat de ASPA

ASPA a anunțat pe pagina de Facebook că ediția de sâmbătă a târgului de adopții a mers bine. Sâmbătă, 29 aprilie 2023, au fost adoptați 21 de căței și 7 pisici ale Asociației TNR Capturare Sterilizare Eliberare. Animăluțele și-au găsit famIlii responsabile care vor avea grijă de ele.

Fiecare ediție a târgurilor de adopții reprezintă un prilej de emoție și de speranță. Și, credeți-ne, ne bucurăm pentru că, împreună cu dumneavoastră, adoptatorii, am reușit să schimbăm viețile acestor animale.” a spus ASPA pe pagina de Facebook

La târgul de adopții de căței organizat sâmbătă au fost prezenți actori ai Teatrului Excelsior București, ai Teatrului de Comedie și ai Teatrului Mic. ASPA le-a mulțumit tuturor, în mod public, pe Facebook, pentru prezență.

Următorul târg de adopții va avea loc pe data de 13 mai, la Centrul Cultural Palatele Brâncovenești, în intervalul 10:00 – 18:00.

ASPA îndeamnă bucureștenii să vină și să adopte, în număr cât mai mare.

Doar adoptând schimbați o viață … în bine! Veniți și adoptați!” a mai adăugat ASPA pe pagina de Facebook

Târgul de adopții de sâmbăta trecută a avut loc la Arena Națională

ASPA a organizat un târg de adopții de căței sâmbătă, 29 aprilie, la Arena Națională. Pe bucureșteni i-au așteptat 50 de căței cu care au putut interacționa.

Cățeii prezenți la târgul de adopții aveau toate procedurile legale îndeplinite, anume:

  • sunt microcipați
  • sunt deparazitați intern și extern
  • câinii adulți erau și sterilizați

Adopțiile au fost gratuite, astfel bucureștenii nu trebuiau să plătească nimic pentru a lua un animăluț acasă. Mai mult decât atât, cei care adoptau un cățel primeau și cadouri din partea sponsorilor ASPA.

Persoanele care nu au putut ajunge la târg, dar care își doresc să adopte un câine, o pot face direct de la centrele ASPA. Centrele sunt următoarele:

Programul centrelor de adopții este de marți până sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Te-ar putea interesa și:

Cookies