ASPA organizează târg de adopții în Parcul Circului. Cățeii își așteaptă viitorii stăpâni

15 apr. 2022
257 afișări
ASPA organizează târg de adopții în Parcul Circului. Cățeii își așteaptă viitorii stăpâni
ASPA organizează târg de adopții în Parcul Circului. Cățeii își așteaptă viitorii stăpâni. Sursa foto: Facebook/ ASPA

Dacă vă gândiți de mult timp să adoptați un prieten blănos, sâmbătă este momentul potrivit. ASPA organizează târg de adopții în Parcul Circului din Capitală.

ASPA organizează târg de adopții în Parcul Circului

Sâmbătă, 16 aprilie 2022, iubitorii de animale sunt așteptați în Parcul Circului din București, la târgul de adopții organizat de ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor). Evenimentul va avea loc în intervalul orar 11:00 – 14:00.

Nerăbdători și optimiști, cățeii își așteaptă viitoarea familie. Trebuie să știți că blănoșii au toate procedurile legale îndeplinite: sunt microcipați, deparazitați intern și extern, vaccinați, iar adulții sunt și sterilizați.

De asemenea, la târg vor fi prezenți și voluntarii Proedus, dar și sponsorii campaniei: MAXI PET România și Pedigree Romania. Sponsorii vor oferi mâncare, jucării, dar și recompense cățeilor care sunt adoptați. Totodată, Zen Pet Club va oferi ședințe gratuite de cosmetică canină blănoșilor adoptați.

Bonus pentru vizitatori: în acest weekend – 17-18 aprilie 2022, artiștii Circului Metropolitan din București vor pune în scenă spectacolul „#Alegeculoarea”:

  • sâmbătă, începând cu ora 16:00;
  • duminică, începând cu ora 11:00.

Așa că, dacă tot ajungeți în Parcul Circului, puteți petrece o după-amiază frumoasă la circ.

Azor cel visător

Azor „cel visător” așteaptă să plece acasă, la noua familie, de la centrul de adopții ASPA Bragadiru. Blănosul are 10 ani, dar are și multe calități prezentate de reprezentanții ASPA: este inteligent, are experiența vieții, știu să se descurc în situații dificile și îi place la nebunie să se joace, mai ales cu copiii.

De asemenea, cățelul este foarte ascultător, dar și prietenos. Fără îndoială, Azor îi va oferii viitoarei familii loialitate și sinceritate.

„Dacă mă vei adopta, voi fi prietenul care nu te va părăsi niciodată”, transmite cățelul prin intermediul reprezentanțiilor ASPA.

Azor este microcipat, sterilizat, deparazitat și vaccinat, astfel poate fi adoptat printr-o singură vizită la centrul ASPA.

Codul de identificare este 41487.

Pentru rezervări și adopții puteți suna la numărul de telefon: 0734301394.

„Adopția este GRATUITĂ! ❤️🐶”, transmite ASPA.

Sunt eu, Azor cel visător, de la centrul de adopții ASPA Bragadiru. Sursa foto: Facebook/ ASPA
Sunt eu, Azor cel visător, de la centrul de adopții ASPA Bragadiru. Sursa foto: Facebook/ ASPA
Cookies