ȘTIRI

ASPA va plăti o firmă privată pentru a hrăni maidanezii și pentru a le curăța cuștile

Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), instituție subordonată municipalității, caută o firmă pentru a prelua serviciile de curățenie și de administrare apă și hrană câinilor maidanezi

Conform caietului de sarcini, serviciile mai sus menționate vor fi asigurate „de un numar de 30 persoane in regim de 7 zile pe saptamana, 8 ore/zi, program 08:00 -16:00”.  Atribuțiile celor 30 de persoane angajate temporar prin firma privata includ: efectuarea curățeniei, spălarea și dezinfecția amplasamentelor interioare și exterioare, hrănirea zilnică a câinilor, observarea câinilor și raportarea către seful de sectie  a semnelor clinice ce denota starea de boala a acestora, dar și ajutarea personalului sanitar veterinar in vederea efectuarii tratamentelor prescrise. 

Contractul pentru externalizarea serviciilor de curățenie și administrare hrană animalelor din adăposturi va fi încheiat pe o perioadă de 7 luni. Valoarea estimată a acestuia este cuprinsă între 360.000 lei și 541.000 lei (aprox. 121.000 euro). Practic, pentru asigurarea unui personal suplimentar de 30 de persoane, firma privată va primi aproximativ 17.000 euro pe lună. 

Serviciile menționate în contract vor fi prestate în patru locații, respectiv: 

– punct de lucru Penitenciarul Bucuresti Rahova GAZ- Bragadiru, situat in localitatea Bragadiru, jud. Ilfov;

– punct de lucru Mihailesti, situat in oras Mihailesti, str. Complexului nr. 2, Jud Giurgiu;

– punct de lucru Pallady, situat in Bucuresti, bdul Th. Pallady, nr. 262, sector 3, Bucuresti;

– punct de lucru Oltenitei, situat in Bucuresti, sos. Oltenitei , nr. 169, sector 3, Bucuresti. 

Data limită de depunere a ofertelor este 15 mai 2014. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button