Asociația Green Road lansează, în parteneriat cu Poliția Română, campania „Șoferi de nota 10!”. Cum te poți înscrie

Asociația Green Road lansează, în parteneriat cu Poliția Română, campania „Șoferi de nota 10!”. Cum te poți înscrie

S-a dat startul campaniei Șoferi de nota 10!

Șoferi de nota 10! este singura inițiativă la nivel național care premiază conducătorii auto care conduc preventiv, în scopul reducerii numărului accidentelor rutiere din România.

„Riscul din trafic este împărțit între un șofer imprudent și ceilalți participanți, la rândul lor șoferi sau pietoni. De aceea, conduita rutieră preventivă constituie soluția cu cel mai mare impact în gradul de siguranță rutieră a tuturor categoriilor de participanți la trafic.

Credem cu tărie într-o abordare etică privind mobilitatea. Asta înseamnă că viața și sănătatea umană sunt primordiale. Poliția Română se alătură campaniei Șoferi de nota 10!  iar acest parteneriat constituie o nouă viziune privind stimularea conduitei rutiere preventive a conducătorilor auto, în detrimentul amendării comportamentelor greșite la volan.” declară Paul Iacob, președinte Green Road.

Cum te poți înscrie

Campania Șoferi de nota 10!  se desfășoară în perioada 15 aprilie – 15 mai 2021. Conducătorii auto prudenți se pot înscrie la tombola cu premii pe site-ul greenroad.ro, secțiunea Șoferi de nota 10!. Pentru campanie sunt eligibili șoferii care au deținut permis pe parcursul întregului an anterior, fără a înregistra abateri la Codul Rutier.

Premiile constau în: 20 de vouchere de combustibil x 200 lei și 3 vouchere pentru cină la restaurantul Hard Rock Cafe.

Primele trei ediții au constituit un real succes, întrucât campania a fost vizualizată de peste 792.000 de persoane, iar numărul total al șoferilor înscriși în campanie a depășit 42.000!

Asociația Green Road este o organizație non-guvernamentală cu atribuții în domeniile siguranței rutiere, mobilității urbane și protecției mediului, scopul organizației fiind crearea unei comunități a șoferilor care promovează principiile șofatului preventiv.

În scopul îmbunătățirii nivelului de siguranță rutieră, asociația Green Road derulează 3 categorii de proiecte: educație rutieră, informare și aplicarea legii, precum și cursuri de instruire.