Asociația Colectiv GTG 3010: Toți banii vor merge către facturi medicale

de:
18 iul. 2016
0 Afișari
Asociația Colectiv GTG 3010: Toți banii vor merge către facturi medicale

Au fost răniți acuzați că ar fi cheltuit banii din donații. Sunt atacuri care fac foarte mult rău. De la momentul înființării asociației, în contul nostru au fost virați aproximativ 68.000 de euro. Este vorba despre prima parte din cei 150.000 de euro de la Andre Rieu. Toți banii vor merge, așa cum am convenit, către facturi medicale și vom avea grijă să fim transparenți. Avem nevoie însă ca lumea să înțeleagă durerea și traumele prin care trec răniții de la Colectiv„, afirmă Eugen Iancu, membru fondator al asociației, într-un comunicat remis luni.

Asociația Colectiv GTG 3010 amintește că sunt 131 de răniți cu arsuri nevindecate și afecțiuni grave care necesită intervenții medicale costisitoare. Sunt persoane aflate sub tratamente dificile, care trec prin luni grele de recuperare, atât fizică, dar mai ales psihică. Mulți dintre aceștia se luptă cu depresia și au nevoie de toată încurajarea și sprijinul moral pentru a-și recăpăta demnitatea personală, se arată în comunicat.

Eugen Iancu a precizat că cei 68.000 de euro au fost virați în conturi în urmă cu trei săptămâni.

Banii vor deconta serviciile medicale ale răniților. Unii vor solicita tratament în străinătate pentru operații estetice și îi vom sprijini. În plus, am mai primit sume minunate de bani și din partea altor persoane, între 50 și 200 de lei, și doresc să le mulțumesc tuturor. Înțeleg efortul acestor oameni„, a spus Iancu.

Cookies