Asmita Gardens a rămas fără site şi fără echipa de vânzări

Asmita Gardens a rămas fără site şi fără echipa de vânzări

Pentru acest proiect au fost investiţi 120 de milioane de euro, cea mai mare plasare de capital privat. Suma a fost folosită pentru construirea a şapte blocuri cu aproape 800 de apartamente. Însă, în ultimele două luni, după plecarea echipei de vânzări, proiectul a intrat în im­pas, anunţă Ziarul Financiar.

De asemenea, nici website-ul de prezentare al Asmita Gardens nu mai funcţionează, astfel că, unui potenţial client îi va fi greu să găsească pe cineva să care să îi prezinte un apartamenrt, dacă vrea să îl cumpere direct de la dezvoltatori.

În prezent, complexul, situat pe Splaiul Unirii, la intersecţia cu calea Văcăreşti, este împărţit în două printr-un gard, care desparte cele trei blocuri din prima fază şi restul de patru blo­curi finalizate care nu sunt operaţionale. Dezvoltatorii acestui proiect sunt com­pania indiană Asmita şi fondul de in­ves­tiţii ECDC. Potrivit lui Mihai Diaco­nescu, singurul reprezentant din România al fondului ECDC, faza întâi a fost vândută şi ocupată în proporţie de 90%, iar acum dezvoltatorii încearcă să reorganizeze proiectul, inclusiv echipa de vânzări, pe care vor să o externalizeze. Oficialul companiei a mai precizat că vrea să restructureze inclusiv site-ul şi să îi dea un suflu nou, după ce proiectul a intrat într-un con de umbră.