Asistenţă stomatologică gratuită pentru copii, în Sectorul 4

de:
06 sept. 2011
1 Afișari
Asistenţă stomatologică gratuită pentru copii, în Sectorul 4

Caravana a poposit în Sectorul 4 pentru al doilea an consecutiv, în perioada 30 august – 9 septembrie a.c. Medicii stomatologi au acordat până în prezent, consultaţii şi intervenţii gratuite unui număr de 150 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani, instituţionalizaţi în centrele aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din sector.

Joi, 8 septembrie a.c., orele 11.00, la Centrul de Zi “Harap Alb” din str. Şoldanului nr. 80 A, Bucureşti, Sectorul 4, va avea loc conferinţa de presă a evenimentului, când vor fi prezentate rezultatele întregii misiuni începută în România în iunie a.c..

Campania se află la cea de-a doua ediţie sub patronajul Cefin România, promotorul acestui proiect în România, care, pentru implicarea manifestată, a primit premiul “Corporate Social Responsibility Award – 2007”, la secţiunea sănătate.

Iniţiat în 2005, proiectul “Overland for Smile” are ca scop asistarea medicală stomatologică gratuită a copiilor instituţionalizaţi din toată lumea, transmiterea informaţiilor/metodelor de prevenire a afecţiunilor dentare către persoanele care sunt în contact permanent cu copiii şi, nu în ultimul rând, promovarea de schimburi de experienţă între asociaţiile stomatologice şi universităţile de profil din România şi Italia.

Cookies