ȘTIRI

Asistenta din elicopterul SMURD prăbușit era însărcinată. SMS-ul trimis din elicopter. FOTO

Soţul acesteia, sosit la faţa locului, le-a declarat jurnaliştilor că astăzi, în timp ce se urca în elicopter pentru fatidicul zbor, Gabriela Camelia l-a anunţat că este însărcinată, scrie stiripesurse.ro.Iată mesajul trimis doar cu câteva minute înainte de prăbuşire: „Iubi, decolăm spre Kogălniceanu. Eram sigură că e pozitiv”.

Corpul asistentei, alături de cele ale pilotului și copilotului aeronavei, nu au fost recuperate până acum.

Singura persoană găsită până acum de salvatori este fosta soţie a şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, Laura Otilia Vizitiu, medic la SMURD Constanţa.

Un elicopter al SMURD s-a prăbușit în lacul Siutghiol de lângă stațiunea Mamaia, către Năvodari. Doar doctorița, în vârstă de 38 de ani, a fost scoasă la mal. Ceilalți trei membri ai echipajului sunt căutați în lac. Ei ar fi ieșit din aeronavă, dar au rămas în apa înghețată. Întunericul face căutarea foarte dificilă. Mai multe bărci și șalupe caută ceilalți trei membri ai echipajului. Victimele ar fi strigat după ajutor în jurul orei 16:05, cât timp elicopterul ar mai fi plutit. Elicopterul a făcut doar trei zboruri pentru SMURD, până acum, fiind de curând predat ISU Dobrogea.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button