BAZAR

Asigurări RCA online – pe perioada stării de urgență sau oricând e nevoie

Pentru cei care știu deja cât de simplă și prietenoasă este procedura de achiziționare / prelungire a unei asigurări auto pe internet, lucrurile sunt clare. Însă acum autoritățile au subliniat chiar faptul că asigurările RCA care expiră pe perioada stării de urgență se pot încheia exclusiv online. Nu este deloc un inconvenient, din contră, o variantă care simplifică lucrurile.

Este eficient și flexibil să comanzi RCA online, poți chiar să plătești pe internet direct cu cardul de debit sau credit și eviți inclusiv gestionarea cash-ului. În contextul actual, eviți drumurile inutile și contactul cu alte persoane. Pe www.rcalatineacasa.ro, unul dintre cele mai populare website-uri unde se pot achiziționa polițe RCA pe internet, se pot alege asigurări auto pentru orice tip de autovehicul și pentru orice tip de utilizare, la cele mai mici prețuri, de la toate companiile de asigurări prezente pe piața românească. Ai totul într-un singur loc și alegi astfel opțiunea pe care o consideri a fi cea mai potrivită, chiar dacă vrei poate să prelungești o poliță RCA pentru utilizări speciale – taxi, rent a car, distribuție, pază, curierat, școală de șoferi, transport marfă.

Toate datele sunt analizate automat prin sistemul pus la punct de broker și rezultă astfel cele mai bune oferte, adaptate cererii respective. Pe perioada stării de urgență (care se pare că va dura până la jumătatea lunii mai), răspunsul oficial al autorităților este că o asigurare rca nu se prelungește automat. Grupul de Comunicare Strategică a subliniat faptul că deplasarea unei persoane pentru a contracta sau pentru a ridica polița RCA nu poate fi considerată o urgență, nefiind un motiv care să poate fi invocat drept situație de urgență sau pentru asigurarea nevoilor persoanei. Motivul este simplu: asigurarea RCA se poate face online, în condiții chiar mai avantajoase pentru utilizator decât în mediul offline, deci acest lucru poate fi primit mai degrabă ca o facilitate decât ca o constrângere.

Doar verificarea ITP se va face la stațiile agreate, inclusiv pe perioada stării de urgență, în condițiile legale. Website-ul rcalatineacasa.ro, consacrat pe segmentul de rca ieftin online, este administrat de AUST Insurance Broker de Asigurare, companie cu peste 10 ani de experiență și peste 150.000 de clienți. Comanda se face integral online, dar plata se poate realiza și cash, direct curierului (opțiune nerecomandată în această perioadă, pentru a se evita contactul personal prelungit). Cel mai simplu este ca plata să fie făcută online cu cardul, prin sistem securizat. Se pot folosi chiar și carduri de credit de la Credit Europe Bank (CardAvantaj), Banca Transilvania (Star BT), BCR (Cardul Bun de Plată), Alpha Bank și BRD Finance – astfel se poate realiza plata în rate fără dobândă. Polița de asigurare comandată online este trimisă rapid pe adresa de email, iar polițele care depășesc 150 de lei se trimit prin Poșta Română, direct la cutia poștală, oriunde în țară.

Începând cu această situație a stării de urgență, demn de menționat este faptul că dovada poliței valabile se poate face și de pe telefonul mobil, tabletă, alt dispozitiv electronic sau prin orice formă de printare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button