UPDATE Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților – marea premieră, astăzi, 18 septembrie 2021

18 sept. 2021
1113 Afișari
UPDATE Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților - marea premieră, astăzi, 18 septembrie 2021
Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților. Când are loc marea premieră. Live stream online. Sursă foto: Facebook/ Asia Express Romania

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților. Marea premieră are loc astăzi, 18 septembrie 2021, și este transmisă de Antena 1 de la ora 20:00 și Live stream online. În sfârșit a venit momentul în care ne putem bucura de unul dintre cele mai așteptate show-uri de televiziune.

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților. Fanii abia așteptau ca data premierei să fie dezvăluită. Iată că a venit momentul să aflăm când începe cel mai dur reality show, dar și unde s-a filmat și cine sunt curajoșii participanți.

Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților

Sursă foto: Facebook/ Asia Express Romania

Sezonul 4 al show-ului Asia Express aduce noi surprize. Vedetele au pornit în luna iunie pe Drumul Împăraților din Turcia, apoi traseul a continuat în Georgia, Azerbaidjan și Israel.

Decizia în ceea ce privește startul filmărilor a fost una dificilă, ținând cont de toate restricțiile COVID-19 din toate țările incluse în turneul pentru sezonul 4.

9 perechi de vedete au plecat în aventura vieții lor. Astfel, la start pe Drumul Împăraților, în Turcia, s-au aflat:

  • Connect-R şi Shift;
  • Lidia Buble şi Estera (sora Lidiei);
  • Cosmin Natanticu şi Eliza (soţia acestuia);
  • Adriana Trandafir şi Maria Speranţa (fiica ei);
  • Mihai Petre şi Elwira Petre (soţia lui);
  • Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu (mama Alexandrei);
  • Patrizia Paglieri şi Francy (fiul ei);
  • Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu;
  • Lorelei şi Zarug.

Din nefericire pentru fanii Asia Express, în sezonul cu numărul 4 nu va fi prezentă Gina Pistol. Vedeta a fost gazda ultimelor trei sezoane, dar s-a retras datorită sarcinii. Așadar, gazda sezonului 4 este Irina Fodor, iar co-prezentator este Oase (fost concurent și câștigor al sezonului 2 Asia Express – a format echipă cu CRBL).

Povestitorul emisiunii este Marius Damian. Posibil să vi se pară cunoscut din filmele „Ai noștri”, „Minte-mă frumos” sau „S-a furat mireasa”.

Când are loc marea premieră – 18 septembrie 2021. Live stream online

Dacă ați ajuns să citiți articolul până aici, aflăm împreună când are loc marea premieră. Noi suntem nerăbdători să vedem prin ce aventuri au trecut vedetele noastre, dar și cine rămâne în show până la sfârșit.

Organizatorii reality-show-ului au dezvăluit data mult așteptată de noi toți pentru cel mai iubit concurs, prezent în grila de toamnă a postului Antena1.

Gata, nu mai tragem de timp și vă dăm vestea. Asia Express sezonul 4 – Drumul Împăraților are marea premieră SÂMBĂTĂ, 18 septembrie 2021, la ora 20:00. Surpriza este că show-ul urmează să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână. Ce să mai, un adevărat maraton plin de suspans!

Și ca să știți cum vă organizați treburile înainte de difuzare, iată că în data de 18 și 19 septembrie, va fi difuzat de la ora 20:00, iar pe 20, 21 și 22 septembrie, va fi difuzat de la ora 20:30. Suficient timp cât să spălăm vasele și să scoatem cățelul afară.

Pe lângă difuzarea show-ului la TV, acesta poate fi urmărit și pe live stream. Îl puteți găsi pe AntenaPLAY, aici. Trebuie să știți că este necesar un cont, dacă nu aveți deja unul. Iar pentru crearea unui cont, pașii sunt simpli de urmat: introduceți adresa de mail, parola, numele și prenumele. Abonarea costă 7.99 euro pe lună, cu TVA inclus. Puteți plăti online, cu cardul prin mobilPay sau există și variantele: PayPal sau prin factura Orange. După ce ați plătit, veți primi un SMS cu codul necesar pentru abonare. Iar pentru această sumă aveți acces la 10 canale TV live + emisiunile preferate. Simplu, așa-i?

Să facem cunoștință cu vedetele

Haideți să cunoaștem cele 9 perechi de vedete care au prezente la startul din Turcia. Dar, înainte de asta, nu vi se pare nimic ciudat? O premieră a noului sezon este chiar numărul de echipe prezente în show. Până acum, în celelalte sezoane Asia Express erau prezente doar 7 echipe. Regulile au rămas aceleași: concurenții sunt nevoiți să trăiască cu un dolar pe zi, să-și caute cazare, dar și transport de la o locație la alta. Scopul este să fie primii care ajung la destinație.

La finalul aventurii, una dintre cele 9 echipe de vedete se va întoarce acasă cu marele premiu în valoare de 30.000 de euro, dar și cu experiența inedită, de povestit nepoților.

Lidia Buble și Estera, sora ei, concurează împreună la Asia Express. Artista a declarat că așteaptă acest moment de o viață, ca să poată să-și spună povestea într-un alt context. Lidia a mai spus că este foarte competitivă, dar nu știe cum o să înfrunte stresul și epuizarea. Lida a spus că vine la Asia ca să câștige și să-și demonstreze ei că poate. Din cei 11 frați, artista a ales-o pe „Esty”, pentru că împreună formează echipa Double Bubble Trouble.

Cosmin Natanticu și Eliza, soția acestuia. Pentru amândoi, show-ul reprezintă aventura vieții, dar sunt conștienți că-și vor depăși limitele, vor ieși din zona de confort. Familia Natanticu este fericită că iese din țară, pentru că de când cu pandemia nu au mai călătorit. Cei doi realizează că li se vor pune la încercare atât răbdarea, cât și anduranța, dar și-au propus să se bucure de această experiență unică în stilul lor: cu umor.

Adriana Trandafir și Maria Speranța (fiica ei). Este prima dată când cele două formează o echipă în situații dificile, în locuri complet noi și în condiții netrăite, nebănuite. Sunt sigure că în momentul în care vor cred că nu mai pot să meargă mai departe, tot vor mai putea puțin. Fiica Adrianei Trandafir a declarat că atât ea, cât și mama sa, sunt pregătite pentru aventură.

Mihai Petre şi Elwira Petre. Elwira a recunoscut că i-au apărut extrem de multe întrebări în momentul în care a primit invitația de participare pentru ea și Mihai. Nu credea că vor pleca, nu știa cum să se organizeze și să-și rezolve treburile. Soția lui Mihai Petre a recunoscut că este o femeie curioasă și abia așteaptă să vadă ce urmează. Nu avea cum să rateze participarea la Asia Express Sezonul 4.

Alexandra Ungureanu şi Anca Ungureanu, mama Alexandrei. Alexandra a declarat că este fan Asia încă de la primul sezon și tot timpul s-a gândit cum ar fi să participe la reality show. Cu câteva zile înainte de plecarea în aventură, încă i se părea ireal că acest lucru se întâmplă. Artista spune că face echipă cu mama sa pentru că este omul căruia îi povestește tot, iar acum nu va mai fi nevoie să-i povestească, pentru că vor fi împreună.

Patrizia Paglieri şi Francy, fiul ei. Înainte de a pleca în aventură, amândoi au declarat că această experiență este un vis împlinit și se bucură enorm că o pot trăi împreună.

Cuza şi Emi de la Noaptea Târziu. Cuza este nerăbdător să plece și recunoaște că la aflarea veștii a trăit emoții foarte mari. Știe că va fi dificil, dar mai știe și că va rămâne cu amintiri pe viață. Asia Express va fi un test pentru relația de prietenie pe care o are cu Emi. Iar dacă totul va merge ca pe roate și pe parcursul concursului, Cuza îl va cere pe Emi de cel mai bun prieten.

Lorelei şi Zarug. Lorelei a recunoscut că a răspuns fără să stea pe gânduri cu „da” în momentul în care a fost întrebată. Glumește și spune că nu avea cum să refuze o vacanță prelungită și plătită de alți oameni. Lorelei a mai spus că se așteaptă să fie și cu râsete, dar să fie și grea această aventură. Este sigură că va găsi soluții pentru orice situații. De asemenea, se bazează foarte mult pe tehnicile de seducție, dar și pe ambulanța, care va fi prezentă pe traseu. Aceasta spune că toată aventura Asia Express Sezonul 4 – Drumul Împăraților va fi de vis.

Cookies