Asfaltatorii din Drumul Taberei vor reface trotuarele pe banii lor. Ciprian Ciucu anunță că e nemulțumit de calitatea unor lucrări. FOTO publicată de primar

06 sept. 2022
15747 afișări
Asfaltatorii din Drumul Taberei vor reface trotuarele pe banii lor. Ciprian Ciucu anunță că e nemulțumit de calitatea unor lucrări. FOTO publicată de primar

Într-o reacție rapidă pe Facebook, primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu îi anunță pe locuitori că asfaltatorii contractați de adminsitrația sa, care nu au respectat normele de calitate a lucrărilor, vor reface lucrările pe banii lor.

La sfârșitul lunii august, Primăria sectorului 6 a pornit în forță asfaltarea trotuarelor, străzilor și reamenajarea spațiilor verzi din Drumul Taberei. Lucrările se derulează în ritm alert în zona buclei de la Valea Ialomiței.

”Mă simt ca Sisif”, scrie primarul Ciucu care publică fotografia realizată în stația STB Chilia Veche unde s-a strâns apa pe trotuar. Edilul anunță că nu e mulțumit de calitatea execuției și în consecință va pune constructorul să reia lucrarea.

Ce scris primarul Ciprian Ciucu în postare:

„Aș vrea să o știți de la mine și să previn zvonistica și dezinformarea…

Veți observa că unele lucrări recent finalizate, vor fi refăcute. Nu, nu fură nimeni la cantități, nu e nicio șmecherie.
Pur și simplu nu sunt mulțumit de calitatea lucrărilor, nu le receptionăm, iar constructorii le vor reface pe banii lor.

Îmi cer scuze pentru disconfortul creat. Îmi este imposibil să înțeleg cum mesajul meu, repetat, adresat direct sau public, nu ajunge la unele firme cu care lucrăm în urma licitațiilor publice. Se pare ca e nevoie ca fiecare în parte să fie nevoit ca cel putin odată să le refacă pe cheltuiala proprie. Nu inteleg lipsa de preocupare a companiilor pentru calitatea lucrărilor proprii.

Asta este, îmi pare rău pentru disconfortul dumneavoastră, îmi cer scuze, dar nu recepționez asa ceva. Este inacceptabil ca încă de la început, lucrările să prezinte astfel de defecte de execuție!

Nu este prima dată când procedam așa.”

Trotuarul neconform se află în zona Buclă-Drumul Taberei. Reparațiile capitale au început în urmă cu o lună, în august, pe o suprafață de 18231.60 mp.

Prețul lucrărilor, conform contractului, este de 3.761.310,42 lei fără TVA.

Alte știri:

 

Cookies