Asfalt nou pe 24 de străzi din Bucureşti

de:
27 oct. 2013
0 Afișari
Asfalt nou pe 24 de străzi din Bucureşti

Primăria Sectorului 2 a accesat fonduri europene în valoare de 3.885.656 euro cu care a finalizat anul acesta modernizarea a 24 de străzi din cartierul Baicului.

Străzile erau numai din pământ şi nu aveau utilităţi, motiv pentru care primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, s-a implicat în rezolvarea problemelor şi creşterea condiţiilor de trai pentru locuitorii cartierului Baicului. Din bugetul Sectorului 2, edilul a introdus reţele de apă şi canalizare pe toate cele 24 de străzi, după care a accesat fonduri europene pentru asfaltarea lor şi construire de trotuare.
Tot pentru modernizarea cartierului Baicului, primarul Onţanu a accesat fonduri europene pentru amenajarea arhitecturală şi peisagistică, precum şi pentru montarea unui sistem cu 47 de camere de supraveghere video pentru prevenirea criminalităţii.

La Bruxelles a avut loc la mijlocul lunii octombrie a.c., evenimentul „OPEN DAYS – Săptămâna regiunilor şi orașelor europene”, ocazie cu care edilul Sectorului 2 a prezentat zece proiecte ale administraţiei locale care au fost finanțate din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene.

Reprezentanții instituțiilor responsabile pentru alocarea fondurilor europene au remarcat profesionalismul demonstrat de Primăria Sectorului 2 din BUCUREŞTI care a reușit să fie printre cele mai performante instituţii în accesarea şi obținerea de fonduri de la Uniunea Europeană, având selecționate cele mai multe proiecte structurale.

Cookies