BAZAR

ASE revine la admiterea pe dosar la sesiunea din toamnă. Multe locuri au rămas neocupate

În urma sesiunii de admitere din iunie, care a presupus un test grilă din matematică şi economie la cele mai multe facultăţi, au rămas 457 de locuri libere la buget şi 1.124 de locuri la taxă, la ASE. Ca atare, conducerea instituţiei a decis organizarea unei alte sesiuni de admitere anul acesta, informează Adevărul.

A doua sesiune se va organiza în două etape: 1 – 9 august şi 3 – 14 septembrie, înscrierile au loc între 1-4 august şi, respectiv, 3-7 septembrie, iar taxa de înscriere este de 100 de lei, potrivit reprezentanţilor ASE. La prima sesiune au participat 3.359 de candidaţi, pe cele 5.200 de locuri scoase la concurs, şi au fost admişi 2.736.

Cele mai căutate specializări de la ASE, anul acesta, au fost Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Finanţe şi Bănci, Administrarea Afacerilor şi Management, judecând după numărul de candidaţi înscrişi şi locurile scoase la concurs. Candidaţii care vor opta pentru mai mult de două specializări vor plăti, în plus, câte 25 de lei pentru fiecare opţiune exprimată.

Cele mai multe locuri libere în această sesiune, pentru locurile bugetate la licenţă, sunt la Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului, iar cele mai multe locuri libere de la taxă (207) sunt la Facultatea de Management.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button