BAZAR

Asaf Avidan, interpretul hitului One Day, ce va concerta la București, în cursa World Music

Renumitul solist va sosi in premiera vara aceasta in Romania cu un concert acustic in cadrul evenimentului-concept WonderDay ce se va desfasura pe data de *29 iunie*, pe domeniul Palatului Mogosoaia.

Interpretul unor hituri aclamate la nivel international, Asaf Avidan este in acest an nominalizat la WORLD MUSIC AWARDS alaturi de artisti precum André Rieu, David Bowie, John Legend, Paul McCartney, Robbie Williams sau Sting la categoriile: „/Cel Mai Bun Artist/”, „/Cel Mai Bun Concert Live/”, „/Cel mai bun Entertainer/”, „/Cea mai Buna Piesa (varianta Remix)/” si „/Cel mai Bun Videoclip (varianta Remix)”./ Castigatorii *WORLD MUSIC AWARDS* vor fi anuntati pe data de 25 mai in cadrul unei ceremonii fastuoase ce va avea loc la Monaco. Cu o traditie de peste 25 de ani, premiile WORLD MUSIC AWARDS onoreaza cei mai valorosi artisti ai fiecarui continent si cel mai bine vandute albume ale anului. Premiile sunt acordate pe baza numarului de materiale vandute la nivel international si prin votul online al publicului la fiecare categorie. Trofeele oferite in cadrul ceremoniei infatiseaza /Artistul si Lumea/ si sunt produse de aceeasi firma care realizeaza statuetele de Oscar.

Organizat si povestit de Amphitrion, WonderDay este o premiera pentru Romania, o poveste, o experienta, un vis feeric transformat in realitatea unui eveniment construit pentru fiecare dintre noi. Alaturi de Asaf Avidan si Noora Noor, in cadrul WonderDay vor sosi artisti in premiera in Romania, productii artistice originale, toate acestea fiind plasate intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi.

Publicul va avea ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intregul domeniu, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale. 

Biletele spre lumeaWonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro <http://rw.mailagent.ro/rewrite/MjAxNDA0MTcwOTQ0NDc1YzI5YTZjMmExNDNhYzE4MDM0NGQ5NDUzOGIzMjI1Ni02OTQyNzg2MzEvaHR0cDovL3d3dy5teXRpY2tldC5yby8=>, la urmatoarele categorii de pret:

– Regular: 129 lei in perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;

– On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.

WonderDay

Asaf Avidan

De jumatate de an, Asaf Avidan calatoreste neobosit alaturi de chitara, muzicuta si vocea sa. Pe 29 iunie, cunoscutul solist israelian va sosi in premiera in Romania in cadrul #WonderDay!

In 2012, Asaf Avidan lanseaza „Avidan in a Box”, un album live acustic ce include reinterpretari ale unor piese deosebite din repertoriul sau. Asaf Avidan, acustic live la #WonderDay pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.

Asaf Avidan s-a apucat de muzica, hobby-ul sau permanent, in momentul in care lumea i-a fost data peste cap de despartirea de iubita lui de la acea vreme. Ce a urmat dupa, a fost succesul international cu hitul „One Day”. Vom avea sansa sa-l ascultam live in premiera pe data de 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia in cadrul #WonderDay.

Noora Noor

Albumul de debut al Noorei Noor, „Curious”, lansat in 1999, a devenit in scurt timp unul dintre cele mai remarcabile albume Scandinave R&B, conscrand-o pe artista pe intreg mapamondul.

Noora Noor semneaza un contract cu Warner Music Group la varsta de 15 ani dupa ce reprezentantii casei de discuri au auzit-o intr-un festival pentru tineret. Artista va sosi in premiera in Romania, in cadrul WonderDay, pe 29 iunie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button