ARHIVA B365

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI, VINERI, 6 MARTIE. SCOR FINAL 2-1

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI SCOR LIVE 2-1: Gabi Mureșan și-a adus echipa în avantaj după un nou gol în minutul 72

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI SCOR LIVE 1-1:  Mureșan a adus egalarea pentru ASA Târgu Mureș în minutul 66.

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI SCOR LIVE 0-1: Bilinski a deschis scorul printr-o lovitură bună de cap, la colțul lung! – minutul 43

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI, VINERI, 6 MARTIE, LIVE LA TV. SCOR LIVE ONLINE. Parcursul bun din turul campionatului, dar și cele două victorii obținute la scor de neprezentare în primele două partide din retur au dus echipa din Tâgu-Mureș până pe treapta a treia a podiumului Ligii 1, scrie digisport.ro.

Meciul cu Dinamo este unul extrem de important pentru gazde în cursa către un loc de cupă europeană, iar fanii mureșeni sunt conștienți de acest aspect așa că vor să fie în număr cât mai mare pe stadion la disputa cu Dinamo.

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI, VINERI, 6 MARTIE, LIVE LA TV. SCOR LIVE ONLINE. Joi dimineață, la casele de bilete din jurul stadionului cozile formate de fanii dornici să-și achiziționeze tichete pentru duelul cuDinamo depășeau 50 de metri și s-au menținut până la ora pranzului.

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI, VINERI, 6 MARTIE, LIVE LA TV. SCOR LIVE ONLINE. Oficialii gazdelor se așteaptă la un meci cu casa închisă ținând cont că doamnele și domnișoarele au intrarea liberă iar prețul tichetelor la peluze și tribune este de doar 10 lei. Doar la tribuna 0 se găsesc tichete mai scumpe, prețul acestora fiind de 50 de lei.

ASA TÂRGU MUREȘ – DINAMO BUCUREȘTI, VINERI, 6 MARTIE, LIVE LA TV. SCOR LIVE ONLINE.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button