Artistul de stand-up Micutzu, atacat pe Calea Victoriei la final de spectacol. Cosmin Nedelcu a depus plângere la poliție | VIDEO

16 aug. 2021
8123 Afișari
Artistul de stand-up Micutzu, atacat pe Calea Victoriei la final de spectacol. Cosmin Nedelcu a depus plângere la poliție | VIDEO
Artistul de stand-up Micutzu, atacat pe Calea Victoriei la final de spectacol. Cosmin Nedelcu a depus plângere la poliție | VIDEO. sursa foto: captura video

Aseară a fost mare scandal pe Calea Victoriei, după ce artistul de stand-up Micutzu a fost atacat la finalul unui spectacol. Actorul Cosmin Nedelcu a ajuns ulterior la Secția 1 pentru a depune plângere și a da declarații. Din fericire nimeni nu a fost rănit, dar s-a lăsat cu un geam spart al unui magazin.

Un incident inedit a avut loc duminică seara pe Calea Victoriei, după ce actorul Cosmin Nedelcu, cunoscut drept Micutzu în lumea stand-upului românesc, a fost atacat la o terasă pe Calea Victoriei la finalul unui spectacol.

Micutzu, atacat cu o sticlă după un scandal cu mai mulți bărbați

Scandalul a avut loc duminică pe Calea Victoriei, după ce Micutzu, pe numele său Cosmin Nedelcu, a fost a ajuns după spectacol la secție să depună plângere și să dea declarații. Mai mult, geamul unui magazin a fost spart, după ce acesta s-a certat cu mai mulți bărbați la finalul unui show de stand-up.

Aseară, Micutzu alături de iubita sa și încă un prieten au ajuns la Secția 1 de Poliție unde au depus plângere și au dat declarații.

Poliția Capitalei povestește într-un comunicat că timp ce se aflau la terasă, mai mulți tineri au început să-i adreseze actorului injurii. Mai mult, la un moment dat, unul a aruncat cu o sticlă spre Micutzu. Cu toate că acesta s-a ferit și nu a fost lovit, ssticla a spart geamul unei terase.

Ulterior a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe. Patru persoane au fost audiate și amendate cu câte 200 de lei.

Reacția actorului după incident

„Un tip a agresat-o pe logodnica mea si l-am lovit cu pumnii şi am venit să depunem plângere. S-au întâmplat nişte chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă şi am fost înjurat de oamenii ăştia. Am depus plângere toţi ieri şi aşteptăm ca organele să îşi facă datoria„, a declarat Micutzu pentru România TV.

Ce spune poliția despre incident

”În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător. Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză”, potrivit Poliției Capitalei.

Mai mult, conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. Autoritățile mai spun că au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

Patru bărbați au fost amendați cu 200 de lei

„4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, mai anunță polițiștii.

Imagini video din timpul incidentului

Cookies