Artistul Benone Sinulescu, în stare gravă la spital. A fost găsit inconştient în casă

10 iul. 2021
586 Afișari
Artistul Benone Sinulescu, în stare gravă la spital. A fost găsit inconştient în casă

Artistul Benone Sinulescu se află în stare gravă la spital, după ce a fost găsit inconştient în casă în cursul zilei de joi. Totuși, se pare că familia l-a dus la un centru de bătrâni din apropierea Aradului, în loc să îl ducă la un spital de urgență.

Artistul de muzică populară Benone Sinulescu se află în prezent în stare gravă, după ce, în cursul zilei de joi, a fost găsit inconștient în propria casă. Se pare că doctorii spun că este în stare aproape terminală și ar putea să moară în următoarele zile.

Acuze grave aduse de fostul impresar al lui Benone Sinulescu

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, care timp de 7 ani i-a fost alături în spectacole, aduce însă o serie de acuzații grave la adresa familiei artistului.

Apropiații ar fi decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate, așteptând practic să moară în loc să fie salvat.

Impresarul său mai povestește că starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze acum un an. Totuși, din cauza pandemiei, el a rămas izolat în casă și nu a ajuns la un doctor pentru a primi ajutor specializat. Ăsta ar fi și motivul pentru care în prezent starea sa s-a agravat în ultima perioadă.

În cursul zilei de joi cântărețul a fost găsit căzut în casă, în stare de inconștiență, fiind ulterior dus la un centru medical pentru bătrâni și nu la urgențe cum era normal.

Anunț privind starea de sănătate a lui Benone Sinulescu

Ionuț Pavel spune că în centrul respectiv nu se poate face o evaluare medicală adecvată stării sale de sănătate, cum ar fi un RMN sau un EKG.

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile,” a transmis Ionuț Pavel la TVR.

Cookies