BAZAR

Artiștii Alexandru Arșinel și Ion Dichisean au primit sâmbătă Placheta Orașului București FOTO

In cadrul evenimentului, care a avut loc in Piata Timpului din Capitala, cei doi actori au primit si cate o stea pe Aleea Celebritatilor.

Cel care a deschis festivitatea a fost actorul Vasile Muraru. „Imi revine o sarcina deosebita. In primul rand sa adresez salutul teatrului Constantin Tanase domnului primar general. Prin prezenta dumneavoastra, doamnelor si domnilor, apreciati gestul acesta superb, care vine la initiativa teatrului Metropolis si in primul rand a domnului primar general, caruia trebuie sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru teatrul Constantin Tanase.”, a declarat actorul.

„Domnul primar general, va multumesc pentru inaintarea la grad. In sfarsit, primesc si eu steaua, e un moment emotionant, aceasta stea reprezinta o rasplata a unei munci de peste 50 de ani. Este o stea pe care o consider si mea dar, mai ales, a teatrului de revista ConstantinTanase, a colegilor mei care contribuie la succesele si trainicia acestui gen de teatru in Romania.” a declarat actorul Alexandru Arsinel atunci cand Oprescu l-a felicitat si i-a inmanat Placheta Orasului Bucuresti.

Si actorul Ion Dichiseanu si-a aratat recunostinta pentru ceremonia organizata: „Sunt emotionat, este o incarcatura emotionala pe care nu o voi masca. Acesta este un moment superb in viata fiecarui actor. Ii multumesc lui Sorin Oprescu, prietenul nostru, al artistilor.”

„Maestre, va multumim! Va multumesc eu, personal, pentru faptul ca existati, pentru faptul ca ma onorati cu prietenia dumneavoastra, eu sunt mandru de acest lucru. In numele comunitatii, va ofer Placheta Orasului Bucuresti.”, a declarat Sorin Oprescu

De asemenea, cu acest prilej, a primit, in memoriam, o stea pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului actorul si regizorul Sergiu Nicolaescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button